LG lanseaza imprimanta Pocket Photo Smart pentru smartphone

LG Pocket Photo Smart

Ai avut vreodata dorinta de a imprima fotografii in timp ce esti in excursie, creand un album foto? Pana acum nu era posibil, dar s-au gandit cei de la LG pentru tine si au lansat noua imprimanta mini  Pocket Photo Smart.

LG Pocket Photo Smart este o imprimanta fara  fir super-portabila, care poate incapea in palma. Aceasta este capabila  de a se sincroniza cu orice dispozitiv Android sau iOS – trebuie doar sa descarci aplicatiile LG App si iti poti transforma amintirile preferate din calatorie in fotografii cu o rezolutie de 2 x 3 inch.

LG Pocket Photo Smart

LG Pocket Photo Smart

LG App chiar va permite  sa faceti  modificari simple prin functia de editare a pozelor inainte de a le printa.

O imprimanta destinata smartphone-urilor ar putea fi exact dispozitivul care sa ne aduca aminte de placerea rasfoitului prin albumele cu fotografii.

Cel mai impresionat lucru la acest dispozitiv, in afara de dimensiunea sa, este faptul ca nu are nevoie de cartuse. In schimb, foloseste hartie speciala Zink care e incalzita in timpul listarii si se activeaza culoarea incorporata in hartie. E foarte ingenios intr-adevar.

Pentru moment imprimanta este disponibila numai in Marea Britanie si se vinde cu aproximativ 200 de dolari. Lansarea in alte tari depinde de succesul ei in Regatul Unit.

3 thoughts on “LG lanseaza imprimanta Pocket Photo Smart pentru smartphone

  1. Dan says:

    am testat imprimanta si face toti banii…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.