LG G4 Beat

Mult zvonitul „mid-ranger” de la LG a fost anunțat și în loc să fie numit LG G4S titlul său oficial este LG G4 Beat. Multe dintre specificațiile sale sunt așa cum am auzit, inclusiv un ecran de 5.2 inci la rezoluție fullHD 1920 x 1080, procesor octa-core Snapdragon 615 la 1.5GHz și memorie de 1.5GB RAM.
LG se pare că nu va relua camera de la G4 pentru Beat, care este de doar 8MP însă va folosi „Spectrum Sensor LG” pentru culori cât mai naturale plus autofocus cu laser și un mod manual. Camera din față „nu sună” foarte modern. Are un senzor de 5MP și moștenește modul de gesturi „Shot Interval” al LG, permițându-vă să faceți patru fotografii consecutive cu un singur gest al mâinii.
Alte specificatii includ stocare de 8GB, o baterie de 2300mAh, sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop și suport pentru rețeaua 4G, în timp ce corpul telefonului este disponibil în argintiu metalizat, aur alb sau o culoare ceramică, aratând destul de apropiat versiunii mai ieftine de plastic a LG G4.

Același LG G4?

Acest telefon pare ca un solid aparat de nivel mediu, deși reciclarea repetată a numelui LG G4 ar putea duce doar la confuzii. Nu este nici o greșeală, acest LG G4 Beat se clasează mult sub telefoanele de top de la LG. La fel ca LG G4 Stylus și LG G4c. Pare că toate aceste variații vor să împace clienții care nu reușesc niciodată să ajungă la nivelul la care doresc producătorii. De parcă producătorii ar avea în vedere, în primul rând concurența și nu consumatorul final.

Prețurile pentru LG G4 Beat nu au fost confirmate încă, dar ar trebui să le vedem în curând, deoarece este de așteptat ca LG G4Beat să fie lansat foarte repede pe piețele cheie „de mâna a doua” din Europa și America Latină în această lună (vezi video).

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.