Lenovo Vibe Z2 Pro

vibe.z2.pro

Lenovo este un gigant tehnologic, cu dispozitivele sale găsindu-se în cea mai mare parte a segmentului de piață a electronicelor. Laptop-urile au fost la modă și s-au așezat bine pe segmentul economic cât și pe cel de top. Lenovo s-a aventurat în crearea de telefoane inteligente, prin utilizarea minților sale tehnologice pentru a crea dispozitivele inteligente care ar putea ușura munca utilizatorilor și a arunca pe piață încă un telefon inteligent, în meciul permanent cu celelalte branduri.

Lenovo Vibe Z2 Pro

Lenovo Vibe Z2 Pro

Puține telefoane inteligente și phablete de la Lenovo și-au făcut o intrare în lista hiturilor, în timp ce celelalte dispozitive de la Lenovo au încercat cu furie să lupte în război preșurilor mici. Cu toate acestea, cercul telefoniei mobile nu sa închis de tot, compania asigurându-se că noul smartphone, dotat cu caracteristici interesante și tehnologie înaltă este o prioritate în dezvoltare și, prin urmare, Lenovo Vibe Z2 Pro a fost anunțat. Cea mai recentă creație a Lenovo oferă o mulțime de tehnologie cu stil și caracteristici pe care utilizatorii le prețuisc în mod deosebit.

Caracteristici Lenovo Vibe Z2 Pro

Vibe Z2 Pro ruleaza cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, care este platforma mobilă deja cea mai folosită pe planetă. Android 4.4 KitKat are suport 4G LTE, susținând cea mai rapidă conectivitate disponibilă în prezent pentru telefoanele mobile. Lenovo Vibe Z2 Pro este dotat cu un procesor Qualcomm 801 Snapdragon Quad-core Krait 400 la 2.5 GHz, care oferă cea mai bună clasă de performanță. Co-procesorul grafic, un Adreno 330 vă ajută și el în randarea de imagini și videoclipuri. Dispozitivul are de asemenea un senzor accelerometru, împreună cu un gyroscop, un senzor de proximitate și busola/magnetometru, senzor de lumină ambientală, precum și functia „multi-touch”, dar lipsește un barometru.

Full Metal Body

Full Metal Body – Lenovo Vibe Z2 Pro

Proiectare și ecran Lenovo Vibe Z2 Pro

Lenovo Vibe Z2 Pro are dimensiun de 156 x 81,3 x 7,7 mm deci nu este cel mai subtire din clasa sa, dar face o treabă excepțională ca un telefon inteligent și o tabletă și cântărește doar 179 de grame. La prima vedere acest dispozitiv arata ca un dispozitiv imens în mână dar care nu se încadrează în categoria tabletelor, fiind deci un „phablet”. În ceea ce privește ecranul ultra clar, display-ul de 6 inci are o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Utilizatorii se pot simți conectați direct realitate prin imagini și clipuri video, rezoluția de 2K fiind cea mai bună din clasa unui phablet. Mai mult, utilizatorii nu se vor confrunta cu complicații în timp ce utilizează acest aparat în lumina puternică a soarelui. Dispozitivul este ultra luminos și „uber cool”. Pentru utilizatorii care doresc jocuri, acest dispozitiv este dispozitivul perfect. Culorile ce se pot alege sunt alb, titan și auriu.

Rețea și Conectivitate

Lenovo Vibe Z2 Pro are diferite opțiuni de rețea și conectivitate pentru utilizatorii săi și urmează tendința curentului actual. În primul rând, rețeaua de pe acest dispozitiv are opțiuni de conectivitate 2G cu GSM 850/900/1800/1900, cu funcționare pe ambele simuri, plus opțiuni de conectivitate 3G HSDPA în benzile 850/900/1700/1900/2100, precum și opțiuni de conectivitate 4G cu LTE în benzile de performanță 800/850/900/1800/2100/2600. Vibe Z2 are un slot dual SIM care acceptă două cartele SIM cu Micro Stand by.
În ceea ce privește conectivitatea, phabletul se conectează cu GPRS, EDGE și HSDPA la 42 Mbps; HSUPA, LTE, Cat4 la 50 Mbps upload și cu 150 Mbps viteza de download, precum și suport Wi-Fi (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, în dual band, prin hotspot Wi-Fi); există și Bluetooth (v4.0, A2DP) și Near Field Communication (NFC), suport GPS și un Micro USB (v2.0).

Vibe Z2 Pro Lenovo

Lenovo Vibe Z2 Pro – Ecran

Baterie

Bateria phabletului, un acumulator Litiu Polymer Li-Po de 4000mAh nu e o glumă, telefonul fiind o stație de mini-putere ce menține dispozitivul activ pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la încărcare. Durata de convorbire și cea în stand-by încă nu sunt cunoscute, dar acumulatorul de 4000mAh este un câștig serios.

Camera și Multimedia

Lenovo Vibe Z2 Pro are un aparat de fotografiat primar puternic de 16 megapixeli, cu rezoluție de 3456 x 4608 pixeli, cu stabilizare optică a imaginii, autofocus, precum și flash dual-LED, apropiindu-se destul de mult de un aparat de fotografiat profesional, calitatea imaginilor fiind destul de spectaculoase, iar blițul cu LED dublu ajută utilizatorii să găasească imagini frumoase, fără zgomot și în condiții de luminozitate scăzută. Camera are, de asemenea Geo-tagging, touch focus, detectarea feței, panoramă și înregistrare HDR cu o camera secundară. Dispozitivul înregistrează, de asemenea, clipuri video la rezoluție de 2160 pixeli și30 fps, precum și clipuri video la 1080p cu30 fps și stabilizare optică. Telefonul poate prelucra fișiere video MP4 / H.264 / H.263 cu un video player dedicat. Din păcate, aparatul nu dispune de un slot pentru card de memorie, dar are 32 GB memorie internă plus 3GB de memorie RAM, care ar trebui să ajute utilizatorii să descarce ușor cele peste 1,2 milioane de aplicații pentru Android.

Pret

Lenovo Vibe Z2 Pro se dovedește a fi robust și are multe avantaje față de phabletele concurente. Prețul anticipat pentru acest telefon pornește de la 250 lire în UK, sau 350 în Europa, până la 410$ în Statele Unite și Canada.

1 thought on “Lenovo Vibe Z2 Pro

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.