Lenovo N20p Chromebook

lenovo

Lenovo N20p Chromebook se apropie, oh, atât de mult, de a fi un laptop Chromebook cu adevărat revoluționar. Dacă balamaua s-ar mai fi rotit încă alte 60 de grade, am fi avut o adevărată tabletă Chrome. Chiar dacă Lenovo s-a oprit brusc în fața unei astfel de mutări îndrăznețe, designul versatil al N20p Chromebook încă se poate situa înaintea tuturor celorlalte Chromebook-uri mici (cele cu ecrane de 11.6 inci). Este un pic cam scumpă, la 329 dolari, cea mai mare parte din competitori având ca scop de a rămâne sub punctul de la 300 dolari, dar prețul de față, în cazul în care aveți posibilitatea să-l plătiți, merită această schimbare.

Caracteristici Lenovo N20p Chromebook

Lenovo N20p Chromebook

Lenovo N20p Chromebook – Stand

Balamaua cu rotire la 300 de grade, vă permite să întoarceți ecranul N20p lui înapoi până la capăt în ceea ce Lenovo numește modul “stand” (alții l-ar putea numi modul “cort”), pentru vizionarea filmelor sau când aveți prezentări. Imaginea se întoarce automat cu display-ul, lucru foarte distractiv.

Ecranul are, de asemenea, touch în 10 puncte, lucru încă destul de rar printre Chromebook-uri, doar „Acer C270P” și super-scumpul „Google Chromebook Pixel” având această trăsătură. In orice mod ați fi, puteți naviga ușor cu degetele prin sistemul de operare Chrome. Dacă imaginea este în oglindă, o simplă tastare activează în mod automat tastatura de pe ecran. Puteți activa, de asemenea, tastatura touchscreen și în oricare dintre setări, și în orice mod de lucru.

Lenovo N20p Chromebook

Lenovo N20p Chromebook – Porturi

Ecranul cu iluminare din spate cu LED-uri de 11.6 inci, în sine, nu are nimic special dealtfel: este aceeași rezoluție, de 1366×768 pixeli, veche, de pe toate celelalte laptopuri Chromebook de 11-inci. Unghiurile de luminozitate și de vizualizare sunt la nivel mediu. Sticla lucioasă a ecranului aruncă o mulțime de reflexii, lucru care poate fi enervant.

Performanțe Lenovo N20p Chromebook

Performanța nu nu are nimic deosebit în sine, cu un procesor Intel Celeron N2830 la 2.16GHz și cu 2GB de memorie DDR3L/1333 Ghz, acest laptop a reușit doar un scor mediocru în „PeaceKeeper”de doar 1355.3 de puncte.

De asemenea dezamăgitoare este și calitatea sunetului la N20p, de la doua boxe pricăjite. Situate sub carcasă, difuzoarele obțin doar un pic mai mult aer în modul „stand”, unde sunetele se proiectează spre tine. Cu toate acestea, sunetul a fost „de tinichea” și lipsit de bass, fiind în norma tristă de sunet a celor mai multe laptop-uri mici. Suntem doar surprinși că, dată fiind „talentul video” al lui N20p, hardware-ul audio nu a fost upgradat la ceva mai special, de asemenea.

Durata de viață a bateriei este foarte bună. Lenovo promite până la 8 ore de la o baterie cu consum de 34,8 wați/oră. Testul bateriei a fost destul de greu, dar N20p a postat un solid timp de 6 ore înainte de intra în criză și a-l conecta la priză.

Lenovo N20p Chromebook

Lenovo N20p Chromebook – Tastatura

Tastatura N20p este unul dintre puținele avantaje de pe un Chromebook, și un ajutor de care de fapt ne putem bucura. Cele mai multe laptopuri Chromebook mici au avut de suferit din cauza tastelor grele de plastic și o incomoditate în tastare care le face greu de folosit pe timpul unor călătorii pe perioade lungi de timp. Tastele N20p, însă, se simt ușoare și moi, iar pe timpul călătoriilor moliciunea aceasta rezolvă multe probleme de ergonomie.

Pe partea stângă vei găsi patru porturi: de curent, USB 3.0, mini-HDMI și cel pentru căști/microfon. Pe dreapta, aveți un port USB 2.0 și un slot SD/MMC, plus butonul de pornire și indicatorul bateriei. Există, de asemenea, un webcam de 720p pe ecran, și SSD de 16GB pentru stocare, la bord.

Concluzie

Clienții preferă aceste Chromebook-uri mici. Da, sunt accesibile și portabile, dar dimensiunile limitate, mai ales ale ecranului, pot fi frustrante. În timp ce Lenovo N20p oprește brusc plăcerea unei balamale cu rotație completă de 360 ​​de grade, ceea ce ar rezulta într-un laptop/tabletă Chrome, totuși oferă ceva mai mult decât oricare alt Chromebook la această dimensiune.

1 thought on “Lenovo N20p Chromebook

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.