Kazam Tornado 348

kazam.tornado348

Kazam, producătorul de smartphone dezvoltat de foști angajați de la HTC, a anunțat oficial Tornado 348, cel mai subtire smartphone din lume. La 5.15 mm, incredibil de subțire, viitorul smartphone Android este foarte diferit de telefoanele inițiale ale companiei; deși gama Thunder și gama Trooper sunt impresionante, ambalând o multime de caracteristici pentru un preț foarte mic, fiind asimilate cu chilipiruri, cum ar fi Motorola Moto G, disponibil și el pentru nu mult mai puțin, compania încearcă acum o abordare diferită, cu scopul de a fi observată pe piața internațională.

Design Kazam Tornado 348

Construit dintr-un aliaj de aluminiu-magneziu, Tornado 348 ar trebui să aibă ceva greutate, la mărimile sale incredibil de subțiri. Având un ecran AMOLED de 4,8 inci, cu o rezoluție de 1,280×720 pixeli, și fiind protejat de Gorilla Glass Corning, telefonul are butoane capacitive în partea de jos și o cameră de 5 megapixeli în partea de sus pentru fanii de „selfie”. Garanția unică, de la Kazam, pentru protecția ecranului vă scutește de griji cu privire la accidentele posibile, compania înlocuindu-l gratuit – cel puțin pentru prima dată, în decursul primului an.

Kazam-Tornado-348

Kazam Tornado 348

În spate, o camera de 8 megapixeli cu autofocus și un blitz cu LED-uri ar trebui să fie în măsură să facă poze mai clare la lumină scăzută, precum și înregistrări video în Full HD la 30fps. Disponibil în culorile negru și alb, cu antene de plastic încastrate în cadrul de metal, amintește destul de mult de noul iPhone 6 de la Apple, deși are butoanele de putere și de volum pe partea stângă a telefonului.

Hardware Kazam Tornado 348

Tornado348-01

Kazam Tornado 348 – Camera Foto

În interior, un procesor octa-core MediaTek MT6592 ruleaza la 1.7GHz și este asociat cu 1GB de memorie RAM. Tornado 348 trebui să fie capabil a rula ușor un sistem Android 4.4 Kitkat, datorită, în parte utilizării de către Kazam a sistemului de operare bazic, mai degrabă decât a unuia personalizat. Telefonul include 16GB de stocare la bord, dar nu are nici un slot pentru card microSD, pentru adăugarea de capacitate suplimentară. Telefonul, de asemenea are Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 și radio FM, pentru când se utilizează o pereche de căști, dar viteza pentru internet este 3G și nu va primi NFC. De asemenea, rămâne de văzut cât de mult va dura bateria de 2050mAh la o singură încărcare, deși Kazam sugerează 240 de ore de standby sau 6 ore de convorbire.

kazam-tornado-348-smartphone

Cel mai subtire smartphone din lume – Kazam Tornado 348

„Kazam rămâne axat pe inovare în domenii de multe ori trecute cu vederea”, a declarat CEO-ul Kazam, Michael Coombes la lansarea noului Tornado 348, referindu-se la politica companiei de protecție a ecranului. „Kazam Tornado 348 combină designul superior cu caracteristicile de protejare a produsului, ceea ce adaugă valoare reală pentru consumatori”.
Kazam Tornado 348 va ajunge la vânzare în Marea Britanie în luna noiembrie, în două game de culori, alb și negru, cu prețul stabilit deja de 249 de lire.

Update (29 octombrie): Oppo R5 a devenit “cel mai subtire telefon din lume”!

2 thoughts on “Kazam Tornado 348

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.