Joc video de un milion de dolari!

SR

Lansarea mult așteptatului joc videoBattlefield Hardline” de către EA Games, a adus ediția standard pe piață la prețul de 50 de euro. Deși credeam că acest preț e un pic prea mare (ce s-a întâmplat cu prețurile de 39 de euro pentru un joc?) am văzut un “preț special” și pentru “Battlefield Hardline Ultimate Edition”, cu o etichetă de 120 de euro pe Origin. Normal că ești intrigat la prețul ăsta, presupunând în ultimă instanță că trebuie să existe un motiv bun pentru mai mult decât dublarea prețului – dar nu este.

Tot ce include ediția „Deluxe” a „Battlefield Hardline” este jocul cu trei pachete de hărți și zece „pachete de luptă” de aur, împreună cu ediția ”Premium”. Personal credem că, dacă plătiți mai mult decât dublul sumei dată pe jocul standard, trebuie să obțineți și ceva fizic, – un pistol replicat sau un set de căști audio, de exemplu.

Această ofertă m-a făcut să caut pe net alte jocuri în ediții speciale și prețurile lor. Toate bune și frumoase, și mai scumpe decât în trecut, până am dat peste oferta de mai jos…

Joc video de un milion de dolari – „Saints Row IV-SUPER DANGEROUS WAD WAD”

Cea mai scumpă și exclusivistă ediție limitată a unui joc, la această oră, vine de la „Saints Row IV” joc video dezvoltat în anul 2013 de compania Volition și publicat de „Deep Silver”. Ediția “SUPER DANGEROUS WAD WAD”, editată într-un singur exemplar costă un preț unic de… 1 milion de dolari. Dar ce poți obține pentru 1 milion dolari? Acum chiar ai o ofertă clară: ai să trăiești ca un star rock timp de o săptămână (două persoane) la Hotel Jefferson din Washington DC (de luxe) și 7 nopți în faimoasa suită „Top Royal” din hotelul de 650 milioane de dolari, Burj-al-Arab din Dubai, la ambele cu zboruri la prima clasă.

Hotel Jefferson - Washington, DC

Hotel Jefferson – Washington, DC

Și asta nu e tot… veți primi permisiunea de a experimenta un zbor în spațiu cu compania Virgin Galactic, care doar el costă în jur de 250.000 dolari (£ 168,000). Odată ce ați terminat cu deplasările, veți primi nu una, ci două mașini noi… o nu-foarte-interesantă Toyota Prius ca să puteți fi „eco” (sau cel puțin prietena/soția Dv.) și un… „Lamborghini Gallardo”, cel mai bine vândut automobil Lamborghini între anii 2003 și 2013. Nu vă faceți griji, mașinile vor veni, de asemenea, cu o asigurare integrală de un an și un an membru al clubului „Super Car”.

Lamborghini-Gallardo-interior

Lamborghini Gallardo Interior

După ce te-ai săturat de condus Gallardo în jurul blocului, poți beneficia de un antrenament de spionaj pentru o zi, apoi de o experiență în salvările de ostatici.

Dar stai, încă mai primești ceva… ai să participi la o ședință de chirurgie plastică pentru a obține un nou „look” apoi vei beneficia de un asistent pentru „shopping” care te va ajuta să îți alegi un dulap întreg de haine, ca să se potrivească noului tău look. Desigur, ai nevoie de un loc pentru a pune toate aceste haine frumoase, motiv pentru care compania îți va pune la dispoziție, de asemenea și dulapul respectiv.

Oh, da! Și vei primi un pistol replica full-size „Dubstep” precum și jocul Saints Row IV „Commander in Chief Edition”, desigur. Dacă mai apuci la oferta unică….

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.