Iron Man Galaxy S6 Edge

Samsung-S6-The-Avengers

Tony Stark poate fi un miliardar super-erou și un playboy filantrop fictiv, dar dacă ar exista cu adevărat ar înțelege cu siguranță puterea marketingului. Și clar ar fi de acord cu această Ediție Limitată, „Iron Man Samsung Galaxy S6 Edge”, pe care compania coreeană a prezentat-o oficial astăzi.

Împerechiind cuvîntul Stark (puternic, potent, adevărat, perfect, etc.) cu liniile drepte ale Galaxy S6 Edge și culorile îndrăznețe de roșu și auriu ale Iron Man, telefonul în sine are o cască a Omului de Fier inscripționată pe spate, cu o temă specială pentru ecran, oferind imagini de fundal, fonturi și scheme de culori pentru a se potrivi cu cel mai celebru Avenger.

Samsung S6 - The Avengers

Samsung S6 – The Avengers

În timp ce telefonul în sine este cel mult o versiune în roșu și auriu a Galaxy Edge S6, în varianta de 64GB așa cum o știm și o iubim, ambalajul elegant dezvăluie o altă caracteristică pe care Samsung o va livra împreună cu noul telefon inspirat de comics-urile Marvel. În interior există un dock de încărcare wireless, ingenios modelat în forma „Arc Reactor”-ului lui Iron Man.

Sigur, nu e răspunsul la problemele noastre energetice globale, cum promit filmele cu Iron Man, dar în termeni de serviciu, este un plus binevenit.

Iron Man Galaxy S6 Edge

Iron Man Galaxy S6 Edge

Însă, dacă doriți să puneți mâna pe un smartphone „Iron Man Samsung Galaxy S6 Edge”, acest lucru va fi o provocare. Doar 1.000 de unități vor fi disponibile inițial, fiind lansate în Coreea de Sud din 27 mai. Apoi, un număr necunoscut de unități va fi lansat în China și Hong Kong în luna iunie, dar la această oră nu există nici un cuvânt despre accesul acestuia pe piețele occidentale.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.