iPhone 6S vs LG G4

G4vs6s

Cu un design neobișnuit, o cameră foto puternică și ecran super-clar LG G4 a fost într-adevăr construit să iasă în evidență, și deși din unele puncte de vedere eșuează, este încă unul dintre telefoanele cele mai impresionante ale 2015.
iPhone 6S este și el un telefon cu o construcție premium, un procesor puternic și un aparat de fotografiat mai mare, fiind în mod clar un telefon de top, dar va avea succesul LG G4?

Design iPhone 6S vs. LG G4

iPhone 6S este inconfundabil un produs Apple, cu o acumulareconstrucție de metal, subțire și un scanner distinctiv pentru amprente digitale, Touch ID. Este unul dintre cele mai bune telefoane în stocul Apple, deși e aproape identic cu „vechiul” iPhone 6.
LG G4 este chiar mai inconfundabil, dar nu neapărat într-un mod bun. Partea din spate din piele este o alegere interesantă, dar e prea subțire pentru a te simți bine, în timp ce versiunea de plastic este, ei bine, din plastic. Apoi, există taste pe spatele telefonului, care sunt folositoare pentru unii oameni, dar sunt cu siguranță punct de dezbatere pentru alții. Se presupune că sunt într-o poziție mult mai naturală pentru folosință, dar îți pot lua ceva timp să le folosești, dacă ai folosit orice alt telefon non-LG.

Ecranul iPhone 6S vs. LG G4

iPhone 6S are un ecran de 4.7 inci cu rezoluție 1334 x 750 pixeli, așa că este destul de compact, cât și destul de bun la detalii. La 5.5 inci ecranul LG G4 nu este atât de compact dar la rezoluție de 1440 x 2560 este totuși mult mai clar decât iPhone 6S. De fapt, acesta are o densitate a pixelilor impresionant de mare, de 538 pixeli pe inci. Este profund și bogat, in ciuda faptului că ecranul este LCD IPS.

Are LG G4 un ecran mai bun decât iPhone 6S? E prea devreme pentru a spune, dar este cu siguranță unul dintre cele mai bune display-qHD pe care le-am văzut.

Putere și performanță iPhone 6S vs. LG G4

LG G4 nu este cel mai puternic telefon din gama sa, dar cu un procesor hexa-core Snapdragon 808 și memorie RAM de 3GB nu e departe. Ai putea spune același lucru și despre iPhone 6S cu procesorul său Apple, musculosul A9. LG G4 oferă, în general, performanță de vârf și iPhone 6S ar trebui să facă același lucru, de asemenea, mai ales ca la Apple există o mai mare unitate între hardware și software.

Aparatul foto iPhone 6S vs. LG G4

Un lucru la care LG G4 într-adevăr se pricepe este camera sa foto, cu un senzor de 16MP, o deschidere f/1.8 mare, pentru fotografii la lumină scăzută, cu stabilizare optică a imaginii și o focalizare automată rapidă cu laser, acest telefon are multă „fantezie tech” încorporată.

iPhone 6s - 2015

iPhone 6s – 2015

Aceasta vine împreună și cuplată cu comenzi manuale profunde, astfel încât să puteți avea setări diferite și rezultate excelente. Cu o camera de 8MP în față LG G4 este, de asemenea un adept al selfi-urilor, dacă sunteți fanul acestora.

iPhone 6S, pe de altă parte, ar trebui să ajungă deja în topul smartphone-urilor din gama super-foto, și din cauza senzorului principal de 12MP cât și al celui frontal de 5MP, acestea fiind upgrade-uri față de cele ale iPhone 6. Nu poți „tuna” fotografiile la fel de fin și în aceeași măsură ca și cu un LG G4, dar dacă doriți doar să păstrați imaginile, iPhone 6S ar putea fi un adevarat invingator.

Sistemul de Operare

LG G4 rulează Android 5.1 dublat de interfața sa Optimus și pentru cea mai mare parte a aplicațiilor rulează destul de bine. Este rafinat, curat și plin de culoare și în timp ce este diferit de sistemul Android de stoc, folosește o mulțime din limbajul de design original, așa că nu ne este în totalitate străin.
iPhone 6S funcționează cu iOS 9, care este versiunea cea mai nouă a sistemului de operare mobil de la Apple. Nu este o schimbare radicala față de iOS 8, dar există o serie de îmbunătățiri. Siri a devenit de mai mult ajutor, în timp ce noi caracteristici, cum ar fi ghidarea spre transportul în comun, au fost adăugate la Apple Maps, printre altele.
Merită amintită aici tehnologia Touch 3D. Tehnologia sensibilă la presiune de la Apple schimbă modul în care fanii interacționează cu iPhone 6S, prezentând opțiuni diferite, în funcție de cât de tare apăsați ecranul, lucru care face sistemul telefonului mai rapid și mai intuitiv decât oricând.

Bateria

Telefoanele „amiral” de la LG au adesea o viață bună a bateriei, dar din păcate nu și LG G4. Nu e groaznic, dar este în tabăra telefoanelor care abia durează o zi la utilizare moderată, deși bateria este cel puțin amovibilă astfel încât să o puteți schimba oricând cu una de rezervă.

LG G4 baterie

Bateria LG G4

iPhone 6S nu are o baterie detașabilă, dar în cazul în care declarațiile Apple sunt de crezut, ar trebui să sperăm până la 14 ore de convorbire sau 11 de ore de video, ceea ce sună rezonabil. Timpul va spune și cât de adevărate sunt aceste cifre.

Prețul și disponibilitatea

Deși telefoanele de top de la LG surclasează, de obicei, concurența, LG G4 a avut un preț destul de „premium”, însă a scăzut destul de repede și poate fi acum achiziționat de la aproximativ 500$, în timp ce iPhone 6S pornește de la 780$, astfel încât telefonul LG este mult mai ieftin. Deși la acest preț, cererea pentru iPhone 6S va fi extrem de mare, așa că probabil primul stoc nici nu va ajunge pe rafturi.

Pentru o experiență completă cu sistemul iPhone vă propunem să începeți cu un preț mai mic și un telefon Apple second-hand, pentru a putea aprecia dezvoltarea în timp a tehnologiei.

2 thoughts on “iPhone 6S vs LG G4

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.