iPhone 6… Va lansa Apple un “iPhone Air”? Iată cum ar putea arăta…

iphone6.air

Având în vedere că iPad Air a fost prezentat, designerii au revenit cu concepte destul de convingătoare pentru un “iPhone Air” sau iPhone 6 cum mai este denumit in căutari.

iPhone Air (courtesy MacWorld UK

iPhone Air (courtesy MacWorld UK)

Apple iPad Air, prezentat in  noiembrie 2013, a fost prima schimbare majoră de design pentru iPad de cand iPad 2 a fost lansat in 2011. Este mult mai subțire și mai ușor decât predecesorul său, cântărind doar 478g și măsurand 7.9mm grosime. Lansarea noului iPad a declanșat speculații cu privire la ceea ce urmează pentru Apple iPhone. Apple va face un iPhone Air? Este cu siguranță o posibilitate. Iată cum ar putea arăta Air iPhone astazi.

iPhone 6, alte zvonuri și imagini…

Conceptul prezentat de Set Solution’s intr-un film arată  un iPhone 6 care măsoară doar 1,5 mm în partea de sus, crescând treptat la 3mm în partea de jos. Acesta cântărește doar 70 de grame (40 g mai putin decat iPhone 5S) și are un ecran edge-to-edge. Acesta include, de asemenea, senzorul de amprentă digitală Touch ID, care a fost introdus odata cu iPhone 5S in 2013.

E minunat să-l vezi, dar nu suntem siguri că e chiar posibil a “stoarce” tot tech-ul necesar într-o astfel de carcasa subțire. Credem că ar fi si destul de incomod de manevrat, de asemenea.

Factorii de decizie ai producătorului de accesorii “Fuse Chiken” au venit, de asemenea, cu un concept iPhone Air, care este cu 40 la suta mai subtire decat iPhone 5S, cu un ecran de 4.9 inci realizat prin folii si rame secundare si mai subțiri, care fac un ecran aproape edge-to-edge. Fuse Chiken imaginează un panou tactil interactiv care se întinde pe toata lățimea iPhone Air, și include tehnologia Touch ID-ului. Fuse Chiken a adăugat, de asemenea, un flash frontal, în conceptul săude  iPhone Air, precum și butoane de volum tactil capacitiv.

iPhone Air, concepte

Desigur, conceptele sunt bazate exclusiv pe iluzii (frumoase ce-i drept!), și nu sunt susținute de nici o dovadă că Apple este, de fapt pregătit să lanseze un iPhone Air. Cu toate acestea, au existat numeroase rapoarte că Apple are in lucru un iPhone mai mare, cu o dimensiune a ecranului mai aproape de 5 inci, astfel încât nu putem exclude complet această posibilitate. Deasemenea, iPhone 6 cu ecran de 5 inci ar putea fi primul “phablet”, care va permite operarea cu o singură mână.

Iată video-ul creat de  Fuse Chiken pentru a scoate în evidență conceptul lor de iPhone Air.

Ca de obicei, Cartridge Service Cluj va fi in prima linie a frontului noutatilor despre iPhone Air, pentru a va informa in timp util de ultimele apartii pe piata electronicelor, IT si a produselor de printare (vezi ultimele imprimante 3D aparute la CES 2014 Las Vegas).