iPhone 6 de plastic?

iphone6plastic

Piața telefoanelor mobile este plină de speculații cum că Apple are în lucru deja trei dispozitive iPhone diferite, pentru a doua jumătate a anului 2015.
Cel mai recent zvon consideră că umătorul telefon de la Apple, nu va fi un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ci un nou dispozitiv iPhone 6C cu un afișaj de doar 4 inci și eventual îmbrăcat în plastic ieftin.

iPhone 6 de plastic pentru „bugetari”

Deși zvonul respectiv este lansat de DigiTimes, care au nimerit-o de prea puține ori ca să fie băgați în seamă, de data asta excepția poate confirma regula. Cu toate acestea, cu siguranță nu este un zvon ciudat ci doar o „amintire despre viitor” bazată pe istoria Apple cu anterioara sa serie, iPhone 5C.

iPhone 6 din plastic?

iPhone 6 din plastic?

Cică „unele surse ar fi comunicat publicației” că fiecare dispozitiv va fi lansat cu ecran de protecție Corning Gorilla Glass 3, și senzori de amprente NFC și Touch ID.

Pentru panourile frontale, Apple va colabora cu Japan Display pentru iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone 6C, în timp ce Sharp se va ocupa de cipul telefoanelor respective.

În ceea ce privește procesoarele, iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor avea parte de introducerea unui nou chipset, A9, în timp ce iPhone 6C va primi procesorul A8 al actualului iPhone 6.

Cea mai interesantă bucată din știrea de mai sus, este întoarcerea la un display de 4 inci, după ceea ce părea o tranziție de succes la ecrane mari, cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus.
Se poate ca unii consumatori înfocați ai Apple să dorească cea mai recentă tehnologie a iPhone împachetată într-o dimensiune mai mică, dar ce vor face cu ceilalți, nimeni nu are curajul să speculeze.

1 thought on “iPhone 6 de plastic?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.