iPad Pro cu stylus si Force Touch in toamna?

stylus

„Dacă vezi vre-un stylus la o tabletă, sigur va fi un eșec” este celebra etichetă pusă de Steve Jobs în 2010, după lansarea iPad.
Jobs s-a referit la modul în care un iPad este conceput, spre deosebire de orice altă tabletă lansată înainte, deoarece nu se baza pe un stylus pentru a controla funcțiile. Deci nu suntem siguri cum ar reacționa acum dacă zvonurile unui iPad Pro cu stylus funcțional s-ar dovedi a fi adevărate.
În ultimele săptămâni, netul a fost invadat de zvonuri cu privire la un iPad Pro de 12,9 inci, inclusiv multe rapoarte despre schematica și carcasa tabletei.

iPad Pro

iPad Pro

Potrivit unor surse ale „AppleInsider”, tableta cea mai mare de la Apple va avea, de asemenea, NFC built-in, pentru folosirea mai ușoară a echipamentelor pereche. NFC ar putea permite, de asemenea, aparatului a „servi ca terminal de plăți pentru Apple Pay”.
Ecranul, care se spune că va avea „Force Touch”, tehnologia Apple sensibilă la presiune, care a fost introdusă pentru prima dată pe MacBook Air 2015 și Apple Watch, va fi ajutat, conform relatărilor, de un stylus cu tehnologie „Bluetooth”. Ca și ecranul Force Touch al ceasului și al trackpad-ului de la MacBook, cel de pe iPad Pro va detecta probabil cât de tare apasă degetul dumneavoastră.

iPad Pro cu stylus si Force Touch?

Un stylus și un ecran sensibil la presiune ar putea pune iPad Pro pe picior de egalitate cu tableta Microsoft Surface Pro 3, care suportă stylusul. Odată cu intrarea Apple în colaborarea cu IBM, un iPad cu un stylus nu pare o tabletă prea exagerată. Ar fi, de asemenea, un avantaj pentru cei doritori de creație. Adaugă o tastatură ca și cea a Surface și Microsoft s-ar putea găsi în fața unei concurențe reale în spațiul hibridelor „tabletă/laptop”.
De asemenea, raportul susține că iPad Pro va avea un port USB-C, noul port reversibil capabil să transfere energie, să redea video și să transfere date. Dacă un port USB-C va ajunge și pe iPad Pro, aceasta ar marca prima dată când Apple va include un port secundar pe un iPad. Tabletele Microsoft Surface au inclus un port USB full-sized de la început, dar un port USB-C va fi mai mic și mult mai elegant. Este logic, de asemenea: deja începem să vedem și apriția unităților flash USB-C pe piață.

Este momentul potrivit pentru iPad Pro

Deși iPad rămâne cea mai bună experiență în domeniul tabletelor pe care o puteți cumpăra, vânzările au scăzut. Recent Apple prezice scăderi în vânzări de la 16,35 milioane la 12,62 milioane de unități vândute în Q2 2015 față de Q2 2014. Scăderea vânzărilor este atribuită în mare măsură puținelor stimulente ce ar împinge clienții a face un upgrade tabletelor existente; clienții, după exploatarea unui iPad, doresc mai degrabă înlocuirea acestuia, la fiecare patru-cinci ani, ca un PC, spre deosebire de o dată la doi ani, lucru care se întâmplă cu un iPhone.
Caracteristicile noului iPad Pro, un ecran mai mare și calități menite să crească productivitatea profesioniștilor ar putea schimba acest ritm de scădere.
Este îndoielnic totuși că Apple va introduce noul iPad Pro la viitoarea conferință din domeniu, „World Wide Developers Conference”, în iunie. În schimb, compania se va concentra probabil pe tehnologia Apple TV reînnoit, pe sistemul „Beats” de streaming de muzică, și pe sistemele de operare iOS 9 și OS X 11.
Apple actualizează, de obicei, hardware-ul unui iPad toamna. Încă toate aceastea sunt zvonuri și speculații, dar știi vechiul proverb: unde e fum, sigur va fi și foc.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.