iPad Air 2 in 2014

ipadair2

Apple a lansat iPad Air cu aproape un an în urmă, actualizând iPad-ul original cu un design mai ușor și mai subțire. Compania a actualizat și iPad Mini pentru a încorpora același design zvelt, dar de atunci s-a pus accentul pe noile modele de iPhone, mai ales iPhone 6 Plus Este de așteptat ca Apple să aibă un alt eveniment cândva în luna octombrie și există zvonuri foarte dese ce conduc spre o perfecționare a tabletei iPad Air. Iată ce s-a auzit până acum:

Proiectare si Caracteristici iPad Air 2

Auriul este din nou pe-aproape. Apple a lansat noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, luna trecută, în mare vervă, iar acum se pare ca auriul ar putea reveni cu iPad Air 2. „Cult of Mac” raportează despre cum culoarea aurie ar putea sosi cu următoarea linie de iPad Air, care va fi în plus față de argintiul și culorile gri deja disponibile. Sunt zvonuri că iPad Air 2 va îngloba multe din caracteristicile cele mai recente ale iPhone 6, inclusiv suportul pentru ApplePay și un scanner de amprente ID Touch.

ipad air 2

iPad Air 2

Specificații iPad Air 2

iPad Air va fi probabil actualizat cu un procesor mai rapid, A8 și 2GB de memorie RAM. Procesorul mai puternic din interiorul celor mai recente iPhone 6, promite să ofere putere și grafică de performanță mai bine decât A7. Sunt, de asemenea, zvonuri că iPad Air 2 va avea un un aparat de fotografiat principal de 8 megapixeli, care ar fi un upgrade față de cel de 5 megapixeli de pe tabletă curentă.

Ecranul

Unele rapoarte de pe Bloomberg arată că Apple ar putea îmbunătăți și display-ul iPad Air 2 cu un strat anti-reflexie, care l-ar putea face mai ușor de citit. Dacă proprietățile anti-reflexie într-adevăr vor înlesni citirea textului, iPad ar putea deveni un concurent serios al nouui Kindle Fire HDX de la Amazon. De asemenea, zvonurile indică și laminarea deplină a display-ului, cea ce ar putea permite Apple a construi un iPad Air 2 chiar mai subțire decat Air-ul original.

iPad Pro

Au fost și zvonuri nenumărate despre un iPad Air „super-size” de 12,9 inci în lucru, eventual numit iPad Pro. „MacRumors” a raportat că Apple ar putea folosi ecrane de la Samsung pentru acest produs de ultimă generație. În plus față de corpul mai mare și ecranul mai mare, zvonurile spun că iPad Pro ar putea fi propulsat de un procesor și mai puternic, numit generic A8X.

iPad-Air-Gold

iPad Air Gold

Unele rapoarte spun că iPad Pro ar putea fi lansat mai devreme, în acest an, și dacă da, ar fi probabil anunțat la viitorul eveniment al Apple. Cu toate acestea, alte site-uri speculeaza că Apple nu va lansa produsul până la începutul lui 2015.

O dată de lansare pentru iPad Air 2

O sursă de încredere a comunicat site-ului „Apple a Insider” că următorul eveniment Apple s-ar putea produce în a doua jumătate a lunii octombrie, iar unii chiar se orientează serios către datele de 15 sau 21 octombrie. Aceasta va demonstra două lucruri: un an solid pentru Apple, plus faptul că de la prima lansare a iPad Air, deja toată lumea consideră că este neovie de un refresh.
În plus față de următorul val de tablete iPad Air, am putea vedea și o actualizare a Mini Mac la acest eveniment, precum și un iMac echipat cu un ecran 5K „Retina” și, eventual, un nou MacBook de 12inci, de asemenea cu ecran „Retina”.
Pentru iluzoriul iPad Pro totuși credem că va trebui probabil să așteptăm anul viitor, chiar dacă (în cazul puțin probabil) Apple îl va anunța cândva la sfârșitul lunii în curs. Cel puțin, iPad Air 2 va oferi actualizarea mult așteptată și necesară pentru ca vînzările de tablete să continue în același ritm. Rămâne întrebarea de bază: vom vedea iPad Air 2 in 2014?

vezi si iPad Air vs. Samsung Galaxy Tab S

2 thoughts on “iPad Air 2 in 2014

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.