Imprimante 3D – Microsoft si Warner Bros lanseaza modelul 3D pentru “Key of Erebor”

microsoft-ces

Pentru a sprijini lansarea din 13 decembrie a filmului “The Hobbit: Desolation of Smaug“, Microsoft și Warner Bros au anunțat lansarea unei noi campanii multimedia prin care oferă un model gratuit imprimat 3D al “Cheii Erebor” din filmul amintit.

Campanie pentru The Hobbit

Campania de publicitate va rula online pe Windows 8, site-ul MSN precum si pe consola Xbox 360, cu momente interactive din film si inclusiv informații despre personajele cheie, cu evenimente și artefacte din film, biografiile actorilor, cu momente video din spatele scenei și imagini de fundal pentru desktop, disponibile pentru descărcare.

The Hobbit

The Hobbit

Partea cea mai interesantă este un model imprimat 3D. Campania va oferi faniilor “Hobbit-ului, posibilitatea de a descărca gratuit un plan pentru un model imprimat 3D al “Cheii Erebor”, un artefact important în subiectul filmului. Fanii vor fi invitați să-si producă propriul suvenir din colectia “The Hobbit – Desolation of Smaug” doar pentru costul unei imprimări. Descărcarea este disponibilă din ziua în care filmul a fost lansat: 13 decembrie 2013.

The Hobbit imprimat 3D

The Key of Erebor

The Key of Erebor din The Hobbit – imprimat 3D

Owen Sagness, General Manager pentru Microsoft Advertising & Online din Marea Britanie, spune: “Oferim gratuit, fanilor,  un model imprimat 3D al “Cheii Erebor” din filmul “The Hobbit”,  pentru o experiență cu adevărat valoroasă și unică, ce pune nevoia consumatorului în primul rând, în timp ce continuăm să livram pentru client și să împingem limitele a ceea ce este creativ posibil, folosindu-ne noua tehnologie a imprimarii 3D”.

3ders.org

3 thoughts on “Imprimante 3D – Microsoft si Warner Bros lanseaza modelul 3D pentru “Key of Erebor”

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.