Imprimanta Samsung ML-2165W

samsung.print

 De la dispozitivul mobil la imprimanta drumul este mai usor ca niciodata

 Imprimanta Samsung ML-2165W  face posibila imprimarea mobila instantanee, cu usurinta si simplitate. Nu este nevoie sa comutati pe un PC sau sa transferati fisierele: datorita conectivitatii perfecte wireless, puteti imprima direct de pe dispozitivul mobil. Imprimanta Samsung ML-2165W combina performanta cu versatilitatea, pentru a corespunde perfect necesitatlor dvs. Dimensiunile compacte si gestiunea simpla a imprimarii fac din imprimanta ML-2165W o solutie comoda si convenabila pentru imprimarea mobila.

imprimantaEasy Mobile Print

Obtineti maximul de la dispozitivul dvs. mobil si imprimati wireless în 3 pasi simpli. Instalati, selectati, apoi imprimati.

imprimanta

Descoperiti puterea unei imprimari mobile simple

Utilizati toata productivitatea dispozitivelor mobile cu ajutorul aplicatiei MobilePrint, disponibila atat pentru utilizatorii sistemului Android cat si pentru cei ai sistemului iOS. Nu irositi timpul comutand dispozitivele sau transferand fisiere pe care le puteti imprima direct de la sursa. Aceasta aplicatie conecteaza imediat imprimanta la o gamă larga de smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

Puteti lucra mai inteligent si mai rapid, valorificand puterea conectivitatii avansate de la Samsung, totul în 3 pasi simpli: instalare, selectare, imprimare.

Realizati conexiuni mobile mai bune prin Wi-Fi Direct.

Experimentati conectivitatea wireless în streaming prin dispozitivele Samsung Wi-Fi Direct. Nu este nevoie de un punct central de acces, datorita cele mai recente tehnologii de la Samsung. Dispozitivele prevazute cu functionalitatea Wi-Fi Direct se pot conecta unele la altele direct şi pot comunica rapid. Aceste conexiuni avansate sunt realizate de la distanta, fara a implica procesele de instalare complicate si de lungă durata – este suficient sa faceti clic si sa le conectati. Profitati de cea mai recenta realizare în domeniul conectivitatii inteligente de la Samsung şi revolutionati comunicatiile dvs. wireless.

Configurarea este un fleac cu ajutorul conexiunii noastre sigure wireless printr-o singura atingere.

Setarea Wi-Fi One Touch a imprimantei va permite sa va conectati usor si rapid. Selectati pur si simplu butonul WPS (Wi-Fi Protected Setup – Instalare protejata Wi-Fi) de pe punctul de acces (router), apasati pe butonul WPS de pe imprimanta si gata!

Samsung ML-2165W

Samsung ML-2165W

In mod normal ar trebui sa petreceti timp sa creati un nume pentru reteaua wireless si sa introduceti manual o cheie de securitate sau o parola pentru toate dispozitivele wireless. Dar setarea foarte convenabilă Wi-Fi One Touch configureaza – si protejeaza – automat reteaua wireless în locul dvs.

 Pretul imprimantei:  333.56 LEI TVA INCLUS

 Pretul unui cartus original :  254.00 LEI TVA INCLUS

 Pretul unui cartus compatibil: 156.55 LEI TVA INCLUS

Sursa: Samsung.com/ro

1 thought on “Imprimanta Samsung ML-2165W

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.