Imprimanta de afaceri de care are nevoie orice birou

Descoperiti solutii de lucru imbunatatite cu Samsung ML-4510ND

Caracteristici produs

Capacitatile inovatoare de imprimare de la Samsung reduc intreruperile si erorile costisitoare din activitatea dvs. si ajuta la crearea unui mediu de lucru fara probleme.

imprimanta

Imprimanta de afaceri de care are nevoie orice birou

Eliberati-va ziua printr-o imprimare fiabila

Cu ajutorul tehnologiei anti-blocare de la Samsung  va eliberati ziua de lucru de blocajele care consuma timp şi cauzeaza  stres. Utilizand un sistem de role cu intarziere care ofera o frecare inversa in timpul procesului de ridicare a hartiei, activitatea dvs. va inregistra progrese în ceea ce priveste productivitatea si va reduce considerabil munca în zadar. Cele mai frecvente probleme care se adauga la volumul de stres, precum esuarea alimentarii sau alimentarea cu mai multe coli din tava-caseta, vor deveni o amintire. Un ciclu lunar impresionant de mare este unul dintre beneficiile evidente ale tehnologiei anti-blocare, care se adauga  la un flux de lucru fiabil si fluid. Asadar, cu tehnologia anti-blocare de la Samsung, activitatea dvs. de imprimare poate fi, in cele din urma, fara probleme, fiabila si eficienta.

Activitate fluida cu imprimante usor de utilizat

Nu va multumiti cu mai putin decat solutiile uimitoare care nu ridica probleme. Panoul operational simplu, care este prevazut cu un nou cadran busola, un ecran LCD cu 4 linii si tastatura numerica ofera o cale usoara de a avea control total asupra activitatii dvs. de imprimare. Fiind dotata cu butonul convenabil Eco One Touch, care poate fi localizat cu usurinta pe panoul frontal si care se comporta  ca o setare implicita odata ce a fost pornit, acum puteti combina doua pagini intr-un singur document.

Imprimanta Samsung

Imprimanta Samsung

Acest lucru va ajuta sa reduceti costurile prin reducerea utilizarii de toner si hartie si micsoreaza impactul pe care il aveti asupra mediului inconjurator. De asemenea, panoul operational  va simplifica fluxul de lucru prin mai putine butoane si optiuni inutile in legatura cu care sa va ingrijorati. Puteti obtine rezultate cu adevarat uimitoare imediat.

 O imprimantă performantă care face putin zgomot

De la o companie profesionista, noua imprimanta Samsung ML-4510ND functioneaza cu un zgomot de numai 54 de decibeli, un volum potrivit pentru birou despre care competitorii nostri nu vor avea nimic de spus. Cu un volum de 30 dBA in standby, s-au încheiat zilele în care colegii trebuiau să tipe pentru a se auzi, chiar inainte de inceperea imprimarii. Usile pot sta deschise pe coridor, deoarece imprimanta ML-4510ND depaseste toate imprimantele performante, copie dupa copie.

 Pret :  2369.00 Lei  TVA INCLUS

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.