Imprimanta Brother MFC-J870DW

Imprimanta Brother MFC-J870DW

MFC – J870DW nu este doar o altă imprimantă multifuncțională de la Brother, cu jet de cerneală pentru acasă sau pentru un birou, cum s-ar putea crede. Cu toate acestea, având o gamă impresionantă de caracteristici, la un preț foarte rezonabil, Brother MFC – J870DW a stabilit un punct unic de reper în această clasă.

Cateva Caracteristici ale Brother MFC-J870DW

Acesta este prima imprimantă cu jet de cerneală ce permite Near Field Communication (NFC este un set de standarde pentru smartphone-uri și dispozitive similare pentru a stabili comunicații radio unul cu altul prin atingerea lor împreună sau aducerea lor în proximitate, de obicei, nu mai mult de câțiva centimetri) și a fost lansată alături de versiunea similară A3 (tot NFC), imprimanta Brother MFC – J6920DW.
Avantajul de a folosi NFC este că nu aveți nevoie de o conexiune wireless la un dispozitiv pentru a “vorbi” cu imprimanta, deoarece se bazează pe aceeași transmisie cu rază scurtă ca și plata “fără contact” prin intermediul unui mobil. Dar facilitatea NFC este acolo pentru a vă ajuta în primul rând la stabilirea unei conexiuni wireless prin Wi – Fi.

Imprimanta Brother MFC-J870DW

Imprimanta Brother MFC-J870DW

Imprimanta Brother MFC – J870DW, are pe panoul din stânga față, lângă tava de ieșire, conexiunea NFC dedicată și operațiunea de a stabili o legătură este foarte rapidă o dată ce vă porniți capacitatea în setările de telefon și de la imprimantă. Telefonul NFC trebuie să fie la aproximativ 10 cm, pentru a face prima legătură .
Cu toate acestea, dezavantajul major pentru adoptarea pe scară largă a acestei tehnologii este că numai telefoanele cu NFC inclus pot folosi iPrint & Scan app de la Brother, pentru imprimarea NFC. Și care se limitează la anumite modele proiectate pentru a rula Google și software-ul mobil al Microsoft.
Odată inițiat am constatat că trimiterea unei fotografii către imprimanta Brother MFP, a durat 4 minute pentru a produce un cm de imprimare de 10 x 15.
Același lucru a fost valabil în cazul în care aceeași fotografie și dimensiune a fost tipărită, prin intermediul slotului pentru card SD, prin port USB convențional, fără fir transmiterea prin Wi – Fi de la un iPhone. Acest lucru a fost în mare contrast cu utilizarea unui software PC și o conexiune wireless care au reușit să printeze o fotografie identică de 10 x 15 cm în doar 55 secunde.

Brother MFC-J870DW

Brother MFC-J870DW

În cele mai multe alte privințe, caracteristicile acestei imprimante de la Brother MFC – J870DW sunt extrem de lăudabile. Imprimanta oferă un set complet multifuncțional de imprimare, copiere, scanare și fax și are o culoare excelentă pentru panoul de ecran tactil, care este unul extrem de usor de manevrat, luminos, cu înclinarea și sensibilitatea setate excelent la modul de lucru, aducând numai informații relevante pe ecran.
Această imprimanta Brother este în mod clar destinată utilizatorilor cu volum redus de imprimare; există o tavă modestă de intrare, pentru 150 de coli, deși acest lucru este completat cu o tavă foto pentru 20 așezată mai sus. Iritant însă, schimbarea ditre cele două tăvi implică desfacerea imprimantei și ajustarea manuală a comenzilor de fiecare dată. Construit în capacul scanerului, avem un ADF de 20 de coli pentru copiere rapidă, dar, spre deosebire de tava principală de alimentare, ADF nu permite imprimarea duplex. Când ridicați capacul scanerului, găsiți și un suport DVD / CD / BD cu „viclenie” ascuns dedesubt care poate fi scos și introdus în partea din față a MFC – J870DW pentru imprimare directă. Conexiunile includ USB 2.0, Ethernet și Wi – Fi 802.11b/g/n și puteți imprima și scana printr-o gamă largă de servicii de cloud.

Costurile unei imprimante Brother MFC-J870DW

Patru cartușe de cerneala intră în slotul din dreapta față, iar dacă optați pentru setul de volum mare (600 de pagini fiecare, mai degrabă decât cel de bază de 300 pagini), atunci costurile de imprimare la aceasta imprimanta Brother rezultă la aproximativ 22 bani pe pagină pentru negru și 14 bani pe pagină pentru fiecare culoare.

1 thought on “Imprimanta Brother MFC-J870DW

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.