Huawei Honor 7

Huawei-Honor-7

Huawei a lansat cel mai recent model premium, Honor 7, în care producătorul chinez a ambalat o serie de caracteristici noi și interesante, inclusiv autentificarea biometrică.
Huawei Honor 7 vine cu un corp metalic integral și un senzor de amprentă digitală, care se află chiar sub camera principală din spate.

Huawei Honor 7

Honor 7 de la Huawei

Scanerul de amprente nu este doar pentru deblocarea telefonului, ci, poate înregistra gesturi și în funcție de ce dorește utilizatorul poate afișa notificări, poate lansa aparatul foto și chiar poate face fotografii.

Huawei Honor 7 – Specificații

Huawei a evitat chip-urile de la producătorii populari, cum ar fi Qualcomm sau MediaTek și a ales în schimb pentru propriul telefon un chipset Kirin 935 pentru procesorul care va alimenta noul Honor 7. Acest procesor pe 64-bit are opt nuclee dintre care patru rulează la 2,2 GHz și patru rulează la 1.5GHz. Acest lucru este susținut cu o memorie decentă de 3GB de RAM și cu stocare internă începând de la 16 GB.
Un ecran de 5.2 inci cu afișaj fullHD la 1080p se ocupă de imagine, iar sistemul Android 5.0 Lollipop este instalat în mod implicit, cu un lansator de la Huawei, Emotion 3.1, ce se va ocupa de interfața pe care o vor folosi clienții.

Sony a oferit senzorul foto principal, care este capabil de o rezoluție de 20MP, cu deschidere f/2.0 și un autofocus rapid la 0.1 secunde, și o camera frontală foarte bună, cu un senzor de 8MP.

Huawei Honor 7 – Costuri si lansare

Versiunea de 16GB cu un singur slot pentru un card SIM va costa în jur de 320 dolari, cu o variantă cu dual SIM ce va costa 355 dolari. Versiunea maximă ce va fi lansată cu stocare de 64GB și sloturi duble pentru cartela SIM va costa în jur de 400 dolari, toate versiunile având suport pentru LTE Cat 6 și pentru rețele NFC.
Huawei Honor 7 va ajunge la vânzare în China în 7 iulie, restul lumii mai având de așteptat o dată de lansare.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.