HTC One M9+

HTC One-M9+

Ce așteaptă lumea la noul HTC One M9+? Un scanner de amprente și ecran Quad-HD. Anterior, disponibil doar în China, HTC One M9 +va  ajunge în curând și în Europa. A doua variantă anunțată a HTC One M9, HTC One M9+ este un telefon premium, cu un ecran ceva mai mare, Quad-HD și un senzor de amprentă digitală, în timp ce HTC One E9 + este un phablet de plastic cu ecran Quad-HD.

HTC One M9 + data de lansare și prețul

HTC a anunțat în 8 aprilie lansarea HTC One M9+ în China. În Europa de Vest, luna viitoare, se anunță posibilitatea de pre-comandare a variantei de 32GB „silver” a unității HTC One M9 + la circa 600 £. Ceva mai scump decât HTC One M9 (a se vedea cele mai bune HTC One oferte M9), dar nu întru-totul nerezonabil dat fiind caietul de sarcini îmbunătățit.

Specificații HTC One M9 +

Despre HTC One M9+ se zvonea că avea să vină cu un ecran de 5.5 inci Quad HD, difuzoare „BoomSound” frontale, un cip Qualcomm Snapdragon octa-core 810 la 2,3 GHz cu procesor grafic Adreno 430, 3GB de memorie RAM și stocare de 32GB. În partea din spate a telefonului va fi un aparat de fotografiat de 20 megapixeli, iar în față un model „Ultrapixel” de 4 megapixeli. O baterie de 3000mAh va ajuta telefonul să funcționeze, și sistemul HTC Sense 7.0 va fi instalat în paralel cu cel al Android, Lollipop. După cum am amintit, acestea au fost zvonurile.

HTC One M9+ - Quad HD

HTC One M9+ – Quad HD

Însă numai unele dintre aceste zvonuri sunt adevărate, după cât se pare. HTC a pus într-adevăr un ecran mai mare Quad-HD (2560×1440), dar mărimea este de 5.2 inci, nu 5.5. Există, de asemenea, un senzor de amprentă digitală bazat pe atingere și construit în butonul Home, dar în interior nu vom avea un Snapdragon 810, ci un procesor MediaTek Helio X10, un alt chip pe 64 de biți, cu opt nuclee Cortex-A53 ce va rula până la 2,2 GHz.

Ceea ce s-a confirmat, HTC One M9+ va avea difuzoarele în față „BoomSound” și un aparat de fotografiat principal la 20 megapixeli. Acesta va fi un aparat foto Duo, găsit și pe HTC One M8, cu un senzor secundar pentru adâncime. O camera UltraPixel va fi într-adevăr prezentă, așa cum există și la HTC One M9. S-a confirmat, de asemenea memoria RAM de 3GB, dar bateria va fi micșorată la doar 2840mAh.

1 thought on “HTC One M9+

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.