HTC Desire 626

htc-desire-626

HTC a lansat de câteva luni noul său model de telefon, HTC Desire 626, un „mid-range” setat pentru a înlocui vechiul HTC Desire 620 din buzunarele noastre.
Noul HTC este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 410 la 1.2GHz, memorie RAM de 2GB, cu 16GB de stocare internă și suport impresionant pentru un microSD de până la 512GB.

HTC Desire 626

HTC Desire 626

HTC Desire 626 este activat 4G și folosește o cameră foto principală de 13MP, una frontală de 5MP și un ecran de 5 inch la rezoluție 720p.

Cele de mai sus sunt o îmbunătățire în ceea ce privește camerele foto/video, precum și la stocare și memoria RAM, față de vechiul Desire 620, cu toate că ambele telefoane au aceeași ecran și procesor. HTC Desire 626 este, de asemenea, un picuț mai subțire și mai ușor decât predecesorul său, fiind mult mai pregătit pentru buzunar.

Cum se prezintă HTC Desire 626?

HTC Desire 626 se găsește în patru culori, alb, albastru, violet și gri, plus că rulează cel mai recent software de la Android, 5.1, cu interfața Sense de la HTC ca ajutor. HTC a lansat Desire 620 doar în decembrie anul trecut și nu există nici un fel de explicație de ce telefonul a fost înlocuit atât de repede. Unele analize făcute asupra Desire 620, au relevat câteva „crash-uri”, sugerând ar putea exista și mai multe probleme la receptorul inițial.

Prețul lui HTC Desire 626, se învârte în jurul sumei de una mie lei (noi).

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.