HTC Desire 620

HTC Desire 620

Noul HTC Desire 620 se înscrie în linia din 2014 ale telefoanelor Desire 610, cu un ecran mai mare și mai bun, un procesor mai bun, un nou design și oferte îmbunătățite pentru camerele foto. Începând de la un preț de 255$, este un smartphone mid-range care concurează cu Nexus 5, de exemplu, la un preț mai mare, dar, de asemenea, și cu mai ieftinul Motorola Moto G din 2014.
Predecesorul său, HTC Desire 610, s-a comercializat cu prețuri începând de la 360$, când a fost lansat anul trecut, fiind destul de rezonabil în raport cu Google Nexus 5, care costa circa 450$.

HTC Desire 620: Design

La prima vedere HTC Desire 620 este impresionant. Modelul „Tuxedo Gray” arată superb și elegant dar există, de asemenea, modele în culoarea albă, sau albastru și roșu. Materialul se simte moale la atingere, la fel și pentru spate, dar nu e pe gustul tuturor, iar unii ar putea sugera că aceasta face ca HTC Desire 620 să se simtă mai ieftin decât este. Desigur, există, de asemenea, problema că preia amprentele, deci va trebui curățat în mod regulat, ca să arate bine (vechea problemă a materialelor folosite de HTC).

HTC Desire 620

HTC Desire 620

Un alt punct slab în proiectarea HTC Desire 620 sunt marginile late, deși nu ne mai surprind, la fel ca la cele mai multe alte smartphone-uri HTC ce suferă de aceeași soartă. Ecranul (despre care vom vorbi mai târziu în acest articol) este de 5 inci, dar dimensiunea totală a smartphone-ului este mult mai mare. Mărimea permite așezarea în față a difuzoarelor atât de îndrăgite la telefoanele HTC. Mai precis, dimensiunile telefonului sunt de 72.7×150.1mm, mărime semnificativ mai mare decât a Nexus 5, de exemplu, la 69.2×137.8mm.
HTC Desire 620, de asemenea măsoară 9.6mm grosime, ceea ce este un pic cam prea mult pentru unii. Rivalii, inclusiv Nexus 5, sunt mai subtiri, dar Motorola Moto G este mai gros, ajungând la 11mm. HTC Desire 620 cântărește 160g, deci este mai greu decât celelalte două smartphone-uri (Nexus 5 cântărește 130g, în timp ce Moto G cântărește 150g).
În general însă, este un smartphone bine construit, care arată bine și se simte confortabil în mână.

HTC Desire 620: Ecranul

Ecranul de 5 inci al HTC Desire 620 are o rezoluție de 720×1280 pixeli, ceea ce echivalează cu 294ppi. Nu e cel mai bun ecran, dar nu este cu siguranță nici cel mai rău, fie. E mai bun decât cel al HTC Desire 610, care avea un display de 4.7 inci la 234ppi, dar mult mai slab decât cei 445ppi ai Google Nexus 5, însă identic cu Motorola Moto G. Am găsit totuși culorile mai luminoase și suficiente pentru a satisface claritatea dorită de ochi, însă unghiurile de vizualizare sunt destul de jalnice.

HTC Desire 620: Hardware & performanță

În interiorul HTC Desire 620 găsim un procesor Snapdragon Qualcomm 410 tactat la 1.2GHz și asociat cu memorie de 1GB RAM. Această combinație nu îl face un dispozitiv extrem de rapid sau de puternic, dar nu am simțit ca acest smartphone să fie prea lent. Redarea jocurilor cu grafică grea și funcționarea aplicațiilor ce necesită putere mare, ar putea fi frustrantă, dar pentru uz general, inclusiv jocurile normale, pentru navigare pe web, mesagerie, e-mailuri și social media, mișcă lucrurile destul de repede.
Există un slot pentru card microSD, care vă permite să adăugați până la 64 GB spațiu de stocare mai mult la 8GB care este construit-in la HTC Desire 620.

HTC-Desire-620-dual-sim

HTC-Desire 620G (Dual Sim)

Conectivitatea include 4G LTE, NFC, Bluetooth 4.0 și WiFi, dar nu standardul mai rapid al 11ac. Există, de asemenea, și modele dual-SIM disponibile.

Camere foto

HTC a inclus în Desire 620 un aparat de fotografiat principal de 8MP, ce permite să capturați fotografii bune dacă există condiții favorabile, dar uneori cu un aspect ușor granulat. Nu are mare viteză, astfel că fotografiile cu copii mici sau animale de companie în mișcare ar putea fi o provocare. Există totuși un mod „anti-shake”, care poate ajuta. Pentru iubitorii de „selfie”, camera din față este și ea potrivită pentru calitate. Este de 5MP și are un mod „cronometru” la îndemână. Ambele camere sunt capabile de înregistrări video la 1080p.

Viața bateriei

În timpul testări s-a constatat că bateria ar putea dura aproximativ două zile, cu o singură încărcare și la utilizare medie. Există două moduri disponibile de economisire a energiei, de asemenea, astfel încât viața bateriei s-ar putea prelungi un pic.

2 thoughts on “HTC Desire 620

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.