HTC a anuntat smartphone-ul One și „ultrapixelul”

ultrapixel

Ce ne pregateste HTC?

Noul telefon are un design putin diferit de modelele lansate de HTC pana acum. Ecranul, mare de 4,7 inchi, va fi unul full HD de tip Super LCD 3 și va fi protejat de Gorilla Glass 2. De asemenea, modelul One va fi unul dintre primele telefoane care va avea un procesor de ultima generatie de la Qualcomm. Procesorul Snapdragon 600 este quad-core și are 1,7GHz. În ceea ce priveste memoria RAM, aceasta va fi de 2GB.

Gold HTC One

Gold HTC One

Cantareste 143 de grame si are o grosime de doar 9,3 mm. In ceea ce priveste stocarea datelor, din pacate, HTC a ales ca modelul One sa nu aiba si suport pentru card microSD si va fi la vanzare doar in variante de 32GB și 64GB.

HTC One

HTC One

HTC One, pe piata din 2013

HTC One vine si cu o nouă interfata, denumita BlinkFeed, pe care vor rula stiri, actualizari de pe retelele de socializare si diverse alte lucruri care te intereseaza si vrei sa le urmaresti pe smartphone. Ca si in cazul celorlalte modele lansate în ultima perioada, de sunet s-au ocupat cei de la Beats Audio.

HTC One

HTC One

Unul dintre aspectele interesante este si camera, care are un senzor ce poate absorbi de trei ori mai multa lumina decat cele conventionale de 8 megapixeli, spun cei de la HTC. Mai exact, taiwanezii spun ca au patentat o noua  tehnologie, „ultrapixelul”, pixeli de dimensiuni duble care au capacitatea de a absorbi mai multi fotoni.

sursa: yoda.ro

2 thoughts on “HTC a anuntat smartphone-ul One și „ultrapixelul”

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.