HP Scanjet Professional 1000 Mobile Scanner

Sursa : HP.com

Scaneaza documente pe loc, oriunde ai fi, la birou, pe teren  sau in delegatii, cu un scanner compact, portabil HP. Organizeaza contracte, formulare, chitante si carti de vizita pe PC-ul dumneavoastra in loc de  birou sau servieta.

Digitizati documentele aproape de oriunde.

Acest scanner compact este solutia portabila de scanat ideala, indiferent daca aveti nevoie de a scana un document la o intalnire cu clientii sau daca vreti sa faceti ordine printre hartiile din valiza in timpul unei calatorii.

HP Scanjet Professional 1000 Mobile Scanner

HP Scanjet Professional 1000 Mobile Scanner

Il puteti duce si folosi aproape oriunde. Designul sau compact il face sa incapa pe birouri mici, in serviete si alte spatii inguste.De asemenea este destul de usor pentru a fi dus la intalniri cu clientii, in avion si oriunde e nevoie de el.
Luati scannerul cu dumneavoastra in cutia lui de transport oriunde va duceti. Tocul robust este proiectat pentru a proteja scannerul atat in timpul calatoriei cat si in timp ce este depozitat.
Nu este nevoie sa schimbati baterii sau sa „vanati” o priza, se alimenteaza de la portul USB 2.0 al laptopului sau calculatorului.

HP Scanjet Professional 1000

HP Scanjet Professional 1000

Scaneaza cu usurinta si organizeaza digital informatiile

Butonul one-touch face usoara scanarea atunci cand sunteti pregatit sa o faceti. Nu este nevoie sa utilizati un software pentru scanare – sistemul TWAIN permite scanarea direct din programe sau aplicatii deja instalate pe sistemul dumneavoastra.
Salvati scanarile in format PDF, TIFF, JPEG, fisiere Microsoft Word si multe altele. Economisiti spatiu pe hard disk selectand o rezolutie de scanare mai mica sau folositi diverse programe pentru a comprima scanarile color, alb – negru si in tonuri de gri (grayscale) in fisiere de dimensiuni mai mici.
Va organizati, arhivati si partajati documentele sau imaginile folosind  Nuance PaperPort. Puteti converti un document intr-un fisier digital editabil si partajabil folosind software-ul Nuance OmniPage (acesta se poate utiliza numai pe dispozitive care utilizeaza Windows).
Puteti  scana carti de vizita, carduri de plastic, cum ar fi cardurile de credit si cartile de identitate, in fisiere digitale salvandu-le intr-o baza de date digitala sau intr-un sistem de management al contactelor prin softul  NewSoft Presto! BizCardS Reader (si acesta se poate folosi numai pe dispozitivele care folosesc Windows).

Scanare fata-verso rapida a mai multor tipuri de documente.

Scaneaza o multitudine de formate ale hartiei – carti de vizita, carduri de plastic in relief, documente in format letter/A4 si documente pana la 86 cm lungime.
Scanati documente  pana  la 5 ppm sau fata-verso printr-o singura trecere de pana la 8 ipm, utilizand slotul de alimentare manuala.

Surprindeti toate detaliile si listati – documente lizibile, clare la rezolutii de pana la 600 dpi.

Deocamdata acest model este disponibil doar  in SUA si Australia.

refill

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.