HP Officejet Pro X576dw este robust, rapid si capabil

HP Officejet Pro X576dw

HP Officejet Pro X576dw este robust, rapid si capabil

HP Officejet Pro X576dw este un multifunctional cu jet de cerneala pentru birou. El foloseste capete de imprimare stationare si tehnologia PageWide. Acest dispozitiv de la HP nu este atat de greu precum pare, foloseste mult mai putina energie decat un multifunctional  laser si genereaza mai putina caldura.
Spre deosebire de alte imprimante cu jet de cerneala  traditionale, care la listare trebuie sa astepte deplasarea capetelor pentru a traversa pagina, noul cap de printare din HP Officejet X576dw acopera toata latimea paginii, in timp ce hartia trece fara pauza. Viteza este remarcabila, multifunctionalul avand o viteza de imprimare de 70 ppm pentru setarea draft, suficient de mare pentru a face de ras o imprimanta laser business.

HP Officejet Pro X576dw

HP Officejet Pro X576dw

Procesorul de 792Mhz al Officejet Pro X576dw este destul de puternic, facand posibila utilizarea altor functii (cum ar fi scanarea  pe un stick USB) in timpul listarii.

Viteza la Imprimare Maxima!

HP a dotat multifunctionalul si cu un scanner rapid. O copiere dureaza 9 secunde. Un set de 10 copii e realizat in doar 37 de secunde pentru monocrom si 45 pentru color. Uimitor, nu?

HP_Officejet_Pro_X576dwHP_Officejet_Pro_X576dw

HP Officejet Pro X576dw

OfficeJet Pro X576dw nu este ieftin, dar este ieftin de utilizat, folosind cartusele HP 970XL (negru) si 971XL (color). Desi calitatea imprimarii este inferioara imprimantelor laser, compenseaza prin viteza si costuri reduse de operare.
Acest dispozitiv este destinat echipelor cu pana la 15 utilizatori care listeaza pana la 4200 de pagini pe lună. De asemenea, utilizatorii pot imprima practic de oriunde, cu cele mai recente tehnologii de imprimare mobile, cum ar fi HP ePrint și AirPrint.

HP Officejet Pro X576dw este Cea Mai Rapida Imprimanta din Lume – certificata de Guinness Book of World Records.

Un review complet al acestei imprimante.

 

2 thoughts on “HP Officejet Pro X576dw este robust, rapid si capabil

  1. Imprimante says:

    Cele mai bune imprimante si preturi super le gasesti la cartuse-shop.ro

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.