HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One Multifunctionalul Inkjet

HP_Officejet_Pro_8600

Acest multifunctional cu jet de cerneala de la HP listeaza documente A4 și fotografii rapid

Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One este o imprimanta cu jet de cerneala multifunctionala destinata intreprinderilor mici si mijlocii. Aceasta este capabila  de a imprima documente foarte rapid si poate lista pagini de inalta calitate. Este de asemenea capabila sa listeze fotografii de calitate.

Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One multifunctionalul cu jet de cerneala : design, conectivitate si specificatii

HP Officejet Pro 8600A Plus e-All-in-One este similar cu mai ieftinul  Officejet 8500A  in design, cu un scanner de top si feedul  de hartie cu alimentare de jos. “Culoarea” interfatei o da ecranul de control touchscreen care  este mai mare decât  la HP Officejet 8500A de 4.3inch, cu pictograme mari si  un display prietenos. Birourile  cu un calculator sau mai multe calculatoare sunt bine deservite de Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One de o gama diversa de optiuni de conectare.Imprimanta are conectivitate  USB 2.0 si conexiuni Ethernet, precum si wireless 802.11n, foloseste si noua tehnologie HP ePrint pentru listarea cloud si Apple AirPrint. De asemenea, are si o mufa pentru conectarea unui receptor de telefon in cazul utilizarii faxului.

Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One are o tava de alimentare cu hartie  de 250 de coli si o tava de iesire pentru 150 coli, egala sau  mai buna decat multe imprimante cu jet de cerneala sau imprimante laser care au  un pret similar. Este recomandata pentru un ciclu lunar de 15.000 de pagini, aceste cifre denota ca  Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One este potrivita  pentru orice afacere mica sau mijlocie, atata timp cat consumul de hartie se limiteaza la capacitatea de lucru data de producator.
Duplex automat (listare fata-verso) inseamna ca pentru listarea de documente neimportante poti  usor sa reduci consumul de hartie. Un feeder  automat de documente de 50 de pagini face ca scanarea sau copierea sa fie o sarcina foarte simpla. Toate aceste caracteristici sunt incluse o intr-o imprimanta care are un pret decent de 220 Euro.

HP Officejet Pro 8600

Viteza

Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One   are o viteza de  tiparire de 20 de pagini pe minut (ppm) alb-negru, iar color de 16 pagini pe minut (ppm) la o rezolutie maxima de 4800x1200dpi.
Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One are patru cartuse, unul 950XL black la pretul de 21.83 Euro+TVA si trei 951XL color (cyan, yellow ,magenta) la pretul de 16 Euro+TVA fiecare. Cartusul negru listeaza circa 2.300 pagini la o acoperire de 5%,iar cele color 1500 de pagini la o acoperire de 5 %.

HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One  cu aplicatiile sale deosebit de inspirate ,dezvoltate de producator face pentru utilizatorii ei ceea ce o imprimanta trebuie sa faca, cost redus al imprimarii, viteza si usurinta in utilizare.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.