HP Officejet 7110 Wide Format

HP OFFICEJET 7110

Cele mai multe imprimante cu jet de cerneala care pot lista cu hartie mai mare decat A4 vizeaza segmentul de  piata  semi-pro, dar HP Officejet 7110 Wide Format este o imprimanta A3 destinata in primul rand pentru clientii small office si home office (SOHO).
Exista o multime de motive pentru care dorim sa avem o imprimanta care sa listeze si pagini mai mari decat A4, de exemplu afise sau materiale de marketing ca reviste de prezentare, buletine informative si brosuri. Acest lucru este mai usor daca imprimanta are modulul duplex instalat, HP ofera acest lucru ca pe o optiune pentru acest model.

HP Officejet 7110 Wide Format

Wide Format

Design si Caracteristici

Este o imprimanta maro inchis cu linii rotunjite, moderne. Panoul de control este format din cinci butoane si cativa indicatori suplimentari, dar nu are ecran LCD. Este greu de inteles de ce, atunci cand o un aparat A4 din aceeasi gama (SOHO) are ecran LCD, varul sau, de format wide, nu are asa ceva.

HP Officejet 7110 Wide Format

Control Panel

HP Officejet 7110 Wide Format

Aceasta imprimanta are numai o tava de hartie, pana la 250 de coli, tava se deschide telescopic, asa ca, daca nu imprimati numai ocazional A3, puteti lasa tava in pozitia A4, reducand astfel spatiul ocupat de imprimanta.
Un lucru usor ciudat este ca, daca ati cumparat imprimanta special pentru a lista A3 si lasati tava de hartie extinsa, capacul tavii de hartie, care este si tava de iesire, are o forma diferita, deci nu acopera tava de hartie exact. Brother utilizează acelasi design telescopic pentru tavile sale A3, dar a dezvoltat o acoperire corect adaptata tavii de hartie.
Ridicand capacul veti gasi  patru cartuse de cerneala individuale pozitionate pe carul de transport al cartuselor. Cartusul de cerneala neagra este disponibil in doua versiuni, standard si de capacitate mare, iar cartusele  de culoare vin intr-o singura dimensiune, doar de capacitate mare, etichetate XL.
Daca articolul vi s-a parut de ajutor, va asteptam la cumparaturi in magazinul nostru online de cartuse.

Plusuri ale HP OFFICEJET 7110                             

Setarea WIFI este usor de facut                                         

Are cartuse imprimanta individuale                                 

Viteza mare de imprimare 🙂                                               

Minusuri ale HP OFFICEJET 7110

Duplexul este doar ca optiuni

Tava de iesire,are o forma diferita, deci nu acopera tava de hartie exact

Nu are display LCD

Sursa : www.trustedreviews.com

2 thoughts on “HP Officejet 7110 Wide Format

  1. luminita nestor says:

    Am o imprimanta HP 7110.Rolele de plastic? care dirijeaza hartia A3 o agata si rup foaia in momentul in care foaia urmeaza sa fie intoarsa spre iesire.Se mai poate face ceva?
    Cu multumiri
    Luminita Nestor

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.