HP a lansat Slate 7, prima sa tableta Android

Dupa ce a esuat in incercarea de a promova tableta TouchPad si sistemul de operare WebOS,  HP s-a orientat catre platforma Android si, dupa cum zvonurile de acum cateva zile au afirmat, aceasta a lansat prima tableta bazata pe platforma Google.

Noua tableta HP Slate 7

Slate 7 este un produs menit sa atace sectorul inferior al pietei, aceasta urmand sa fie comercializata incepand cu luna aprilie la un pret de 169 de dolari, mai mic decat cel al rivalilor Nexus 7 şi Kindle Fire HD.

HP Slate 7

HP Slate 7

Chiar daca este un produs din gama inferioara, HP Slate 7 ofera o carcasa construita în jurul unei rame din otel, capacul posterior fiind fabricat din plastic cauciucat si fiind disponibil in versiune rosie sau gri. Platforma hardware este constituita  dintr-un procesor dual-core ARM Cortex-A9 tactat la 1,6 GHz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB de stocare interna, care poate fi extinsa cu un card MicroSD.

Tableta de 7 inci

Tableta HP Slate 7 ofera  un ecran cu o diagonala de 7” si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, panoul fiind un produs ceva mai exotic deoarece este un model HFFS, mai rar intalnit in lumea terminalelor mobile si tabletelor, acesta oferind insa unghiuri de vizualizare si gama coloristica similare celebrelor panouri IPS.

Desktop Slate 7

Tableta HP Slate 7

HP Slate 7 mai ofera o camera foto principala de 3 MP si una frontala VGA, modul Wi-Fi 802.11 b/g/n. modul Bluetooth 2.1 şi un conector Micro USB. Dimensiunile acesteia sunt de 197.1 x 116.1 x 10.7 mm iar greutatea este de 372 de grame.

Noua tabletă HP Slate 7 ruleaza Android 4.1, la care se adauga procesarea audio Beats pe care compania a folosit-o si pentru cateva din laptopurile şi monitoarele sale. Aceasta va fi disponibila incepand din aprilie la un pret de 169 de dolari.

Sursa :go4it.ro

2 thoughts on “HP a lansat Slate 7, prima sa tableta Android

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.