GOOGLE nu a uitat de 1 APRILIE si le-a pregatit utilizatorilor sai mai multe surprize cu adevarat amuzante

Prima este lansarea unei noi aplicatii, denumite GOOGLE NOSE. Aplicatia, aparuta special ca o farsa de 1 Aprilie, ii va ajuta pe utilizatori sa afle ce floare au in fata in functie de miros, dar si ce fel de mancare este gatita atunci cand intra intr-un apartament.

A doua pacaleala de 1 Aprilie  de la Google este lansarea unui nou  Gmail, denumit Blue: “Va fi la fel ca si Gmail-ul vechi, doar ca albastru”.


Nici cei care folosesc Google Maps nu au scapat de farse in aceasta dimineata. Google a pregatit de 1 Aprilie serviciul “Google Treasure Maps“, pentru toti utilizatorii Google Maps.


Aseara Google a anuntat printr-un clip postat azi noapte ca va inchide YouTube, iar ca ultim gest fata de milioanele de utilizatori, va selecta cel mai bun clip postat vreodata pe reteaua de streaming video. Clipul cu anuntul facut de oficialii de la Youtube a fost vizionat peste noapte de aproape 400.000 de persoane.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam si de cei care folosesc Google Analytics , surpriza, apare o vizita neasteptata de pe Statia Orbitala Internationala. 😛

GOOGLE

Sursa: IlikeIT.ro

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.