Google Nexus 6

Google_nexus_6

Așa cum s-a anticipat, Google tocmai a anunțat Nexus 6, și faptul că va fi dezvoltat de către Motorola. Telefonul este cel mai mare pe care Google îl promovează și va avea un ecran enorm de 5.9 inci, Quad HD, o camera de 13MP și difuzoare stereo, toate construite într-o carcasă din aluminiu periat.
Google Nexus 6 ruleaza un procesor quad-core Snapdragon 805 la 2.7GHz, și vine cu variante de 32GB și 64GB de stocare. Bateria este, de asemenea, o „balenă” la 3220mAh, și ne așteptăm că acest smartphone va avea nevoie de aceasta.
Telefonul este, în esență, un Moto X „umflat” atunci când te uiți la design, ceea ce nu este un lucru rău. Doar sperăm că vă va place un telefon așa de mare.

Sistemul de operare al Google Nexus 6

De asemenea, noul Nexus 6 va rula Android 5.0 Lollipop (da, acel nume este deja acum confirmat), care se va lansa astăzi, de asemenea, pe tableta Nexus 9. Androidul Lollipop introduce o nouă funcție de economisire a energiei, care va presupune un plus de 90 de minute de funcționare.

Google Nexus 6

Google Nexus 6

De asemenea, telefonul vine cu „Motorola Turbo Charger”, care ar trebui să vă dea șase ore de funcționare la o încărcare de doar 15 minute.
Google spune că actualizarea Lollipop va ajunge și pe Nexus 5, 7, 10 și Google Play Edition „în următoarele săptămâni”.
Nexus 6 va fi disponibil pentru pre-comanda din data de 29 octombrie și va fi disponibil în magazine în luna noiembrie. Fără un contract va costa 649 dolari (prețuri la nivel mondial) pentru versiunea de 32GB. Deci da, nu va fi ieftin.

3 thoughts on “Google Nexus 6

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.