Galaxy S5: ecran de 5.2 inci, senzor de amprentă?

s5

Mai sunt doar câteva zile rămase până la Evenimentul “Fără Ambalaj” al Samsung, de la congresul “Mobile World” din Barcelona, dar zvonurile despre  Galaxy S5 nu prezintă semne de incetinire.

Samsung S5 la Barcelona in 24 Februarie

Fan site-ul Samsung SamMobile, luni, a raportat că următorul smartphone al Samsung va include un senzor de amprentă digitală. “Pocket-lint”, între timp, citând un retailer din Olanda, “Typhone”, a declarat că noul Galaxy S5 va purta totul într-un ecran Full HD de 5.2-inci, precum si o camera de 16 megapixeli.

samsung

Galaxy S5 – Unpacked Event

Samsung a dezvăluit deja cateva planuri pentru a agita lucrurile la lansarea smartphone-ului viitor, anunțând în luna ianuarie  “ecranul și simtul carcasei” vor fi diferite de ale predecesoriilor săi. Aceste modificări au fost puse in lumina reflectoarelor luna trecută, când s-au “prelins pe net” cateva fotografii cu ecranul de start.  Postate de @evleaks, imaginile prezentau un nou ecran de start ce amintea de Windows Phone de la Microsoft și de cardurile Google Now, dar la fel in dimensiuni și cu iconite așezate una peste alta.

Galaxy S5 – Senzorul de amprentă

Dar se pare că Samsung ar fi luat de bun un sfat de la un alt concurent, după cum ne spune “SamMobile”: “s-a confirmat faptul că Galaxy S5 va veni cu un senzor de amprentă digitală încorporat în butonul “home”, la fel ca Apple iPhone 5S“.

“Am dori, de asemenea, să confirmăm că Samsung nu a optat pentru butoanele de pe ecran și este încă un fan al utilizării butoanelor fizice, pe care le-a folosit în trecut pe toate dispozitivele sale emblematice”, a declarat site-ul respectiv.

Senzorul de amprentă respectiv va necesita, conform relatărilor, trecerea degetului pe tastă de sus in jos pentru a înregistra amprenta. Apple, în același timp, cere proprietarul să țină pur și simplu un deget pe butonul “home”.

20131010113317799

Samsung Galaxy S5 – Concept

Între timp, rapoarte despre un ecran de 5.2 inci și camera foto de 16 megapixeli se arată contra scurgerilor prealabile de imagini ce arătau ca telefonul va avea un 5.25 inci, ecran cu rezolutie 2560×1440 și camera de 20 megapixeli, potrivit Pocket-lint. Un purtator de cuvant al Samsung a refuzat sa comenteze zvonurile.

La inceputul acestei luni, gigantul sud-corean a trimis invitații la ultimul său eveniment “Fără Ambalaj”, care este de așteptat să includă si lansarea Galaxy S5. Evenimentul, stabilit pentru ora locală 20 (21 EET), pe 24 februarie, în Barcelona, va fi transmise în direct on-line.

3 thoughts on “Galaxy S5: ecran de 5.2 inci, senzor de amprentă?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.