Epson Lansează Primele Imprimante pentru Sublimare

Transferul de culoare pe textile cu imprimante Epson

imprimante epson

Stand Epson – Coreea International Sign & Design Show 2012

Industria de imprimare pe textile reprezinta  migrarea de la sistemele traditionale analogice de imprimare la sistemele de imprimare digitala mai noi, iar cererea pentru imprimante cu jet de cerneală sublimata, în special, este de asteptat să crească. În imprimarea prin transfer cu sublimare, o imagine este imprimata pe o foaie de hârtie de transfer folosind cerneala de sublimare. Imaginea este apoi transferata într-o tesătură de poliester, prin utilizarea căldurii pentru evaporarea cernelurilor. Deoarece este un proces digital, nu este nevoie de plăci de tipar. Procesul de imprimare este simplu si foarte potrivit pentru firme de imprimare ce au volum redus. Imprimantele cu jet de cerneală de sublimare pot avea rezultate de înaltă calitate, cu gradatii frumoase, ceea ce le face o alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicatii, de la sport si îmbrăcăminte la bannere, steaguri si obiecte promotionale.

În centrul imprimantei de 162 cm SureColor SC-F7000 si a celei de 112cm a imprimantei SureColor SC-F6000 este un micro cap de imprimare Piezo, componenta de bază în tehnologia cu jet de cerneală Epson. Acest cap de imprimare este ideal pentru transferul de sublimare, deoarece nu utilizează căldură în timpul imprimării, iar cerneala nu este vaporizata în capul de imprimare. Profitând de această caracteristică a tehnologiei cu jet de cerneală, Epson a lansat vânzările SureColor SC-F7000 si SC-F6000 cu mult succes, la sfârsitul anului fiscal 2012. Scopul companiei a fost de a răspunde nevoilor industriei de imprimare textila, deoarece migrează de la simplele sisteme de imprimare digitală, pentru a satisface cererea de extindere pentru imprimante cu transfer de sublimare.

Imprimante Epson Transfer Textile

Imprimnata Epson Sure Color SC-F7000

Imprimante de la Epson – SureColor SC-F7000 si SC-F6000

Imprimante Epson Transfer Textile

Imprimante Epson Transfer Textile

 

Nu este neobisnuit pentru o firmă de imprimare de textile sa imprime la volum mare, imprimantele sale  functionand non-stop. De aceea s-au echipat aceste imprimante SureColor cu un sistem convenabil de rezervor de cerneală de mare capacitate. Sistemul rezervorului de cerneală păstrează nu numai costul pe unitate imprimata foarte redus, dar, de asemenea, îmbunătăteste semnificativ confortul utilizatorului, permitând rezervoarelor de cerneală sa fie reumplute cu rezerve de cerneală în timp ce imprimanta este în functiune. Spre deosebire de o imprimantă obisnuită, nu trebuie să se întrerupă imprimarea la înlocuirea cartuselor de cerneală.

Epson este încrezător că SureColor SC-F7000 si SC-F6000 sunt cea mai bună solutie pentru transferul de sublimare pentru utilizatorii de imprimante de medie sau mare capacitate. Pentru mai multe informatii apelati la Cartridge Service Cluj.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.