Computex 2015

Computex Taipei

Târgul IT asiatic din Taipei din acest an nu poate avea aceeași expunere ca și CES 2015 din Las Vegas, sau alura Congresului European „Mobile World”, dar Computex 2015 este unul dintre cele mai mari expoziții de tehnologie din lume.
În acest an, cel mai mare târg din Asia va primi vizitatorii iubitori de tehnologie la o umiditate incredibilă, în Taipei, între 02 iunie și 06 iunie, promițând o mulțime de anunțuri interesante pentru a doua jumătate a anului 2015 și dincolo de această dată.

Computex

Computex

Acum, în al 35-lea an, Computex va continua să reflecte tendințele pieței în tehnologie, așa că ne așteptăm să vedem și să auzim o mulțime de informații despre tehnologiile mobile, despre celebra imprimare 3D, Windows 10 și multe altele, pe parcursul evenimentului.
Iată în continuare câteva dintre lucrurile pe care vrem să le vedem la Computex 2015.

Windows 10 va fi starul târgului

Cu sistemul de operare Windows 10 pregătit pentru o lansare oficială în acest an (și toți indicatorii arătând un interval de timp din luna iulie), Computex 2015 ar trebui să fie plin de calculatoare ce vor folosi noul sistem de operare. De la laptopuri noi, tablete all-in-one și aparate hibride, sigur va exista un stol de noi produse care vor rula cea mai recentă versiune de Windows.

Cu companii precum Acer, Asus, Microsoft și Intel, toate cu o prezență confirmată la spectacol, nu există nici o îndoială că Windows 10 va fi un atracția majoră la Computex-ul din acest an.

Minunile de purtat

Nu este nimic mai fierbinte în spațiul tech decât tehnologia purtabilă în acest moment, astfel încât vă puteți aștepta ca cel de-al doilea cel mai mare târg „tech” din lume, de a avea o mulțime de smartwatch-uri, brățări pentru fitness și alte gadget-uri cu ecran.
O scurtă privire pe site-ul Computex Taipei dovedește că acest va fi adevărat, cu o listă de aproximativ 20 de astfel de companii, care doresc să-și confirme mărfurile „wearables” la acest târg.

Acer Liquid Leap

Acer Liquid Leap

Desigur, cea mai mare parte a companiilor listate pentru aceste prezentări tech nu sunt brandurile din lumea occidentală, dar pentru o piață pe care se așteaptă să se vânda aproximativ 45 de milioane de unități în acest an, exista o mulțime de spațiu pentru noii concurenți, cei mai mulți din China. Anul trecut am văzut multe prototipuri de smartwatch-uri, inclusiv „Liquid Leap” al Acer, așa că mișcările mari din acest acest an au destul spațiu de manevră.

Lumea scanării și imprimării 3D

Lumea imprimantelor 3D este pe cale de a se lansa complet către clienții obișnuiți, iar Computex va fi un indicator cheie pentru ceea ce tehnologia aceasta va aduce pentru viitor. Un domeniu de mare interes va fi scanarea 3D, tehnologie prin care se pot scana orice obiecte din lumea reală, astfel încât acestea să fie reproduse de o imprimantă 3D.

Tehnologia imprimării 3D

Tehnologia imprimării 3D

Deja, în acești ani, imprimarea 3D face trecerea de la piața entuziaștilor la aplicațiile din lumea reală, în domenii deosebit de importante pentru umanitate, cum ar fi medicina și ingineria construcțiilor sau cea a tehnologiei spațiale, astfel că toată lumea așteaptă companiile din domeniu să prezinte cele mai recente evoluții ale noului domeniu al tehnologiei imprimării.

3 thoughts on “Computex 2015

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.