Cel mai sexy laptop de la HP

HP_EliteBook_1020

Când spui „business” nu trebuie să simți neapărat plictiseală. Cel mai sexy laptop de la HP, din clasa „executiv”, „HP EliteBook 1020 Special Edition”, dispune de un sasiu din fibre de carbon și aliaj magneziu-litiu, un display quad HD, la o greutate de doar 1,02 kg, și care sigur va întoarce capete la următoarea reuniune a consiliului de administrație a companiei.
Cu toate acestea, va trebui să așteptați până în aprilie, la anul, pentru a pune mâna pe unul.

Caracteristici HP EliteBook 1020

HP EliteBook 1020 Special Edition este mai ușor decât MacBook Air (1,31kg), Dell XPS 13 (1,3 kg) și Lenovo Yoga 3 Pro (1,17kg). La grosimea de 1,54 cm, este pe picior de egalitate cu toate cele trei de mai sus. Ca și Yoga, HP EliteBook va utiliza un procesor Intel Core M, care sacrifică un pic de performanță ăn dauna unui design mai subțire, fiind fără ventilator. Cei interesați în special de portabilitate nu ar trebui să uite de acest compromis.

HP-EliteBook-Folio-1020

HP-EliteBook Folio 1020

HP va vinde, de asemenea, o ediție standard „EliteBook 1020”, care nu dispune de fibra de carbon și accentele roșii ale „Special Edition” dar, altfel, va avea aceleași componente interne. Ambele vor avea un afișaj standard de 1080p la diagonala laptopului de12,5 inch (cu o opțiune pentru un panou qHD la 2560 x 1440 pixeli). Cu toate acestea, „Special Edition” nu utilizează un ecran tactil, în timp ce modelul standard are; adăugând un ecran capacitiv se adaugă în greutate.

HP Elite

Cel mai sexy laptop de la HP

În ciuda dimensiunii sale mici, HP EliteBook Folio 1020 este evaluat pentru șocuri și temperatură cu standardul MIL-STD, așa că ar trebui să supraviețuiască la o cădere de pe masa de conferință. Caracteristicile de securitate includ un cititor de amprente, „HP Sure Start self-healing BIOS” și „HP Client Security”.
HP declară că „EliteBook” va dura până la 9 ore la o singură încărcare a acumulatorului. Compania mai are încă de stabilit prețul, dar va face acest lucru aproape de lansarea ediției standard în februarie și a celei speciale din luna aprilie.

1 thought on “Cel mai sexy laptop de la HP

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.