Cea Mai Rapida Imprimanta din Lume!

brother

Brother promite cea mai rapida imprimanta, in 2014!

Producătorul japonez de imprimante “Brother” a prezentat un prototip laser care poate imprima pana la 100 de pagini pe minut.
Aceasta imprimantă a fost prezentată la un eveniment de presa tinut de producatorul japonez Brother la Berlin prin reprezentantul sau european, Senior Manager Chris Marshall. “Imprimanta japoneza, reuseste acest lucru avand 5.000 de duze ce ard cerneala pe hârtie la o singură trecere. Ce e mai neobisnuit, consumul de energie este, de asemenea, semnificativ mai mic decât la orice altă imprimantă laser high end.”
Viteza citata pentru această imprimantă este cu 58 % mai mare decât cele mai rapide imprimante laser mono de pe piată, care oscilează în jurul valorii de circa 60 ppm. Imprimanta incorporeaza o noua tehnologie a liniei de cap de printare, în scopul de a face “magia” se întâmple.

Imprimanta rapida la Calitate Maxima!

În ciuda vitezei, producatorul de imprimante Brother afirma ca amprentele pe hartie vor fi de calitatea totală a laserului folosit astazi.   “Am aplicat o mulțime de noi tehnologii pentru a imprima la această viteză, la calitate laser,” a continuat Marshall. “Ne așteptăm ca aceasta imprimantă să fie disponibilă în Europa, pe parcursul anului viitor sau poate in 2015.”
Prototipul foloseste o noua tehnologie de cap de imprimare cu un linie de 21.5cm lătime/pagină si are 5,198 de duze care permit imprimarea pe întreaga pagină, în același timp.

brother-100ppm-578-80

Imprimanta Brother

Potrivit Brother sunt incorporate o serie de tehnologii mecanice avansate, care permit aparatului să alimenteze hârtia suficient de rapid pentru a imprima la 100ppm combinate cu imprimarea dublă față-verso. Într-adevăr, atunci când a fost chestionat cu privire la faptul dacă 100ppm reflectă performanta imprimantei, Marshall a confirmat acest lucru.
Caietul de sarcini numele, aspectul și detaliile imprimantei se vor schimba, cel mai probabil înainte de lansare. Cu toate acestea, așa cum se pare imprimanta va fi un dispozitiv din clasa corporativă, si toată media se așteaptă ca aceasta să nu coste foarte putin.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.