Cea mai buna Baterie pentru Smartphone

battery.war

Cu procesoarele lor quad-core și ecranele din ce în ce mari, smartphone-urile de azi nu au fost niciodată mai puternice, sau mai avide de putere. Da, specificațiile și aplicațiile lor rezolvă orice problemă, dar la ce bun sunt, dacă pe la ora prânzului deja sunteți la vânătoare pentru o priză de curent? Dacă vrei un smartphone care îndură toată chinuiala la care sigur îl vsi supune, verifică mai jos telefoanele mobile din lista noastră.
Aceste dispozitive au durat cel puțin 8 ore de testare, o testarea care a presupus navigarea pe web continuu și cu o conexiune 4G LTE. Am stabilit ecranul fiecărui telefon la 150 nits pentru luminozitate și ne-am asigurat că fiecare telefon beneficiază de cel puțin 3 bare de serviciu telefonic. Care este cea mai buna baterie pentru smartphone? Vezi singur, mai jos, care smartphone funcționează cel mai mult pe parcursul unei zile întregi.

1. La 299 dolari, un telefon Android deblocat, spulberă concurența în ceea ce privește viața bateriei; Huawei Ascend Mate 2 folosește din plin imensa baterie de 3900mAh. Acest phablet de 6.1 inci a lucrat foarte, foarte mult timp, 14 ore și 43 minute în teste. De fapt, Ascend Mate 2 poate chiar încărca și alte gadget-uri (cu un cablu opțional). Ecranul la rezoluție de 720p este destul de luminos și procesorul „mid-range” Snapdragon 400 oferă o performanță bună pentru prețul acesta.

Huawei Ascend Mate 2

Huawei Ascend Mate 2

2. Dacă nu ați auzit de OnePlus One, trebuie să-l puneți urgent pe lista scurtă de preferați. Disponibil pentru doar 299 dolari deblocat, acest aparat a durat din plin 13 ore și 16 minute pe testele bateriei. Exista o multime de alte motive pentru a alege One, inclusiv foarte flexibilul software „Cyanogen” ce rulează pe baze de Android și generosul ecran de 5,5 inci, full HD. Este plăcută, de asemenea, și textura ca de nisip de pe spate, foarte bună pentru priza telefonului pe timp îndelungat.

One Plus One

One Plus One

3. Primul phablet de la Nokia este un unicat, oferind un ecran glorios de 6 inci la rezoluție 1080p, un procesor Snapdragon Zippy 800 și un aparat de fotografiat excelent de 20 MP. Nu-i rău deloc pentru doar 99 dolari. Dar Nokia ne dă și mai mult. Lumia 1520 a durat un impresionant timp de 11 ore și 28 minute. Dacă te gândești la Windows Phone și dorețti un ecran mare, aceasta este clar o afacere.

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

4. LG G Flex este unul dintre smartphone-urile cele mai deosebite, cu ecranul său curbat și flexibil și o carcasă ce se poate „vindeca” de orice zgârieturi minore. Dar nu uita de rezistență. Versiunea Telekom a G Flex a durat aproape 11.5 ore în teste, timp care vă va da mult mai multă folosință a clipurilor video de pe ecranul uriaș de 6 inci.

LGGFlex

LG GFlex

5. În plus față de unul dintre cele mai mari și mai luminoase ecrane de 5,7 inci de pe piață, Samsung Galaxy Note 3 oferă o viață a bateriei excelentă. În teste, acest phablet a durat o „epopeică” perioadă de 11 ore și 15 minute. Care binențeles vă oferă o mulțime de timp să vă bucurați de noile caracteristici ale Samsung S Pen și Note 3 cu capabilitățile sale de multitasking mult îmbunătățite. Sperăm doar ca Galaxy Note 4, ce va fi lansat luna viitoare, să nu-și piardă această putere prin birourile proiectanților.

SamsungGalaxyNote3

Samsung Galaxy Note 3

6. Pentru Galaxy S5, Samsung îmbunătățește predecesorul său în mai multe moduri, inclusiv cu un design rezistent la apă, un cititor de amprente și chiar și un monitor de ritm cardiac. Dar această „fabrică mobilă” poate dura deasemenea mai mult de o zi întreagă de lucru. Versiunea Telekom a Galaxy S5 a rezistat cu succes 10 ore și 57 minute în testele bateriei. În alte rețele timpii sunt reduși pâna la maxim 7 ore si 30 de minute, ceea ce este și așa de ajuns pentru o zi plină.

SamsungGalaxyS5

Samsung Galaxy S5

7. Designul de metal al HTC One M8, performanțele deosebite și difuzoarele extraordinare, fac din acesta unul dintre cele mai bune telefoane Android la ora actuală. Un alt motiv pentru care acest dispozitiv a obtinut un rating de 4.5 stele pe plan mondial? Bateria sa de 2600 mAh a durat 10 ore și 50 minute în testele de pe rețeaua Telekom.

htc_one.m8

HTC One M8

8. “Plusul” din iPhone 6 merge dincolo de simpla mărire a dimensiunii. Cel mai mare iPhone al Apple este, de asemenea, unul dintre cele cu cea mai lungă durată a bateriei, la o putere de 2915 mAh, aceasta a luat un „10 ore” în teste. Este un lucru bun că Plus durează atât de mult; cu display-ul superb de 5.5 inci la 1080p, procesorul A8 „nou-nouț” și camera foto îmbunătățită de 8 MP cu stabilizator optic de imagine, acesta este un telefon pe care sigur îl vei folosi toată ziua.

iPhone 6 plus

iPhone 6 plus

Dacă vă gândiți că acești timpi sunt mici, încercați să nu folosiți rețelele de internet pe ele și veți avea un telefon normal vreme de o săptămână… fără încărcare. Deja sunteți câștigați! Vă dorim cumpărături inteligente!

1 thought on “Cea mai buna Baterie pentru Smartphone

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.