Cartusele compatibile, o alternativa la originale

De ce sunt necesare cartusele compatibile?

Imprimantele laser sunt foarte solicitate cand e vorba de mediul de afaceri, dar intretinerea si utilizarea lor poate duce la costuri mari, si aici ne referim in special la consumabilele pentru imprimante, cartusele cu toner laser. Cele mai multe companii folosesc imprimante cu laser Hewlett-Packard. Utilizatorii nu se incadreaza intotdeauna in  bugetul pentru consumabilele de birou, deoarece un toner HP costa mult, in special OEM-urile, de aceea multi utilizatori cauta alternative atunci cand este vorba de a cumpara cartuse de rezerva pentru imprimantele lor de birou.

Una dintre aceste alternative este ceea ce numim tonere HP compatibile. Tonerele HP compatibile sunt fabricate de firme terte, pentru a inlocui si produce acelasi rezultat, calitate si numar de pagini ca si tonerele originale HP. Ele egaleaza sau chiar depasesc performanta cartuselor OEM, dar sunt oferite la un pret mai rezonabil, ceea ce reprezinta o alternativa pentru cei care doresc sa economiseasca la cheltuielile cu printarea. De cele mai multe ori, aceste cartuse compatibile costa cu 40% pana la 50% mai putin decat cartusele de toner OEM, oferind utilizatorilor de imprimante HP o optiune eficienta din punct de vedere al costului si sansa de a face afaceri, reducand cheltuielile lor de imprimare.

telforceone

compatibile TFO

Dar, asa cum am spus mai sus, aceste cartuse de toner HP compatibile sunt fabricate de firme terte, nu de Hewlett Packard, asa ca ar fi prudent sa alegeti un retailer de încredere pentru consumabilele de imprimante atunci cand achizitionati o imprimanta. Aceasta pentru a va asigura ca produsul in sine este de calitate superioara si nu va deteriora imprimanta Dvs. HP.

Unde gasiti cartusele compatibile TFO?

Cartridge Service este un retailer cu experienta de 13 ani in vanzarea de consumabile pentru imprimante si tonere compatibile HP. Aceasta deoarece produsele importate de Cartridge Service sunt realizate profesional, pentru a garanta ca vor indeplini cerintele de imprimare si satisfactia clientilor.

cartusele compatibile TFO

cartusele compatibile TFO

Linia noastra extinsa de tonere compatibile – gama TFO – pentru imprimante HP include tonere alb-negru HP,  tonere color HP si tonere HP MICR precum si cartuse inkjet compatibile care acopera cele mai multe modele de printere HP.

Intotdeauna cartuse compatibile la Magazinul tau online de cartuse

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.