Cartuse de Imprimanta vs. Promotii “Black Friday”!

Cum sa nu fii tepuit de promotiile Black Friday:

Ne plac promotiile, ne plac produsele electronice… avem nevoie de aceste aparate, precum avem nevoie apoi si de consumabile pentru ele. Daca vrei sa ai o primavara linistita,  fara nervi, citeste informatiile urmatoare, despre cum sa cumperi pe net (sau in oras) o imprimanta si apoi cartuse de imprimanta. In primul rand cauta modelul imprimantei inainte de a demara comanda online: spre exemplu, ti se prezinta un “Black Friday de Primavara” pe email, unde pretul unei imprimante este deosebit de avantajos:

Black Friday

Black Friday

Problema principala: nu ti se prezinta pretul unui cartus original, pentru aceeasi imprimanta. Intr-adevar, nu toti clientii doresc cartuse originale, dar pentru cei care doresc (pentru ca au probabilitate mai mare de functionare la capacitate maxima si 99% din durata de functionare) aceste informatii sunt trecute sub tacere.

Imprimante noi si preturi

Imprimante noi si preturi

Retailerul de imprimante nu da si solutii pentru consumabile. Iata preturi pentru cartuse originale  conform unui retailer in domeniul cartuselor:

Preturi cartuse de imprimanta originale HP LaseJet Pro P1102

Preturi cartuse originale HP LaseJet Pro P1102

Ca urmare, dupa primele 1600 de pagini, mai platiti inca o data aproape, pretul imprimantei (276 lei + transport 21 lei). Chiar daca la Cartridge Service Cluj il gasiti la un pret mai mic (avand transportul GRATUIT),

Pret HP LaseJet Pro P1102

Pret HP LaseJet Pro P1102 la Cartridge Service

va recomandam totusi sa apelati la un cartus compatibil la un pret sub 30% din cel original, si cu compatibiliatea de minim 97%, de la partenerii nostri.

Preturi cartuse de imprimanta, compatibile:

Untitled-10

Pret cartus compatibil HP LaseJet Pro P1102

Dupa cum am sustinut si pe blogul Cartuse Shop, in alte dati, aveti dreptul sa fiti informati, totul e sa profitati de acest drept. Nu sustinem ca promotiile nu sunt bune, insa ele trebuie insotite de TOATE informatiile necesare alegerii in cunostinta de cauza a unui produs. Puteti chiar sa ganditi in termeni de afaceri atunci cand va cumparati o imprimanta sau cartuse de imprimanta.

 

4 thoughts on “Cartuse de Imprimanta vs. Promotii “Black Friday”!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.