Canon Lanseaza Doua Imprimante Multifunctionale

CanonPIXMAiP8750

Canon Lanseaza Doua Imprimante Multifunctionale, All-in-One PIXMA MG2420 și MG3520 Wireless. PIXMA MG3520 accepta imprimarea prin retele Wi-Fi, prezentand de asemenea si Apple AirPrint, ceea ce permite imprimarea directa de pe mai multe dispozitive iOS. Aceasta ofera, de asemenea, duplex automat si sistemul de alimentare facila cu cartuse si hartie FastFront al celor de la Canon. Ambele modele prezinta Full HD Movie Print cu camerele compatibile Canon si se livreaza cu softul My Image Garden pentru organizarea fotografiilor.

PIXMA MG2420

PIXMA MG2420

Canon Inc., lider in solutii de prelucrare a imaginilor digitale, a lansat zilele acestea doua imprimante, PIXMA MG3520 Wireless1 PHOTO si PIXMA MG2420 All-In-One (AIO) , ambele dispunand de o calitate excelenta a imaginii, pentru listari clare si incredibil de vii care inspira creativitatea. Acestea sunt usor de utilizat, ideale pentru utilizatorii care cauta calitatea superba si functionalitate la un pret decent.

Canon PIXMA MG3520 cu WIFI inclus, permite utilizatorilor sai imprimarea usoara si convenabila a amintirilor frumoase de aproape oriunde. In plus, imprimanta PIXMA MG3520 ofera functia de Auto Power On / Off, astfel incat, chiar daca imprimanta nu a fost folosita anterior, cererile de imprimare pot fi îndeplinite rapid la pornirea ei. Pentru eficientizarea ei, s-a implementat functia de imprimare duplex automata prin care utilizatorii pot economisi timp si resurse prin imprimarea automata pe ambele fete ale hartiei. MG3520 foloseste, de asemenea, sistemul FastFront pentru a schimba usor cartusele de cerneala si hartia prin partea frontala a imprimantei.

Canon PIXMA MG3520

PIXMA MG3520

Eleganta si accesibila, imprimanta PIXMA MG2420 este ideala pentru orice birou de acasa, cu caracteristici de imprimare, copiere si scanare imbunatatite in comparatie cu modelele anterioare.

Cu o functionalitate remarcabila si versatilitate, noile imprimante PIXMA sunt dispozitive intuitive, de inalta calitate, care ne inspira sa impatim mai mult cu cei dragi, abordand o mare varietate de sarcini „home office”, cum ar fi eficientizarea biroului de acasa.”-a declarat vicepresedintele executiv si manager general Yuichi Ishizuka de la Imaging Technologies & Communications Group, Canon U.S.A..

Conectivitate convenabila si capabilitati de partajare la noile imprimante Canon

Cu tehnologia wireless, imprimanta Canon PIXMA MG3520 poate imprima sau scana documente, fotografii si multe altele practic de oriunde.Imprimanta accepta Google Cloud Print ™2 pentru imprimarea de la Gmail si Google Docs de pe un dispozitiv mobil si de pe browser-ul Google Chrome pentru Mac, Windows, Linux.

Imprimante ce inspira la creativitate

Imprimantele PIXMA MG3520 si PIXMA MG2420 produc rezultate de inalta calitate, foarte clare, culorii vii si vibrante. Cu sistemul Canon FINE Cartridge, imprimarea va straluci cu culori vibrante si detalii excelente. Ambele modele au instalate Software-ul My Image Garden3 oferind caracteristici concepute pentru a inspira creativitatea si a usura partajarea imaginilor. O functie a software-ul permite fotografiilor stocate pe computer sa poata fi usor organizate in trei categorii: Calendar, Evenimente si Oameni. Cu vizualizarea Calendar, imaginile pot fi clasificate în functie de data care au fost realizate, in timp ce cu categoria  Eveniment(Event), imaginile capturate la un eveniment special pot fi usor de stocat intr-un folder separat si accesate cu prietenii si familia. Cu categoria Oameni (People), odata ce fizionomia unei persoane a fost inregistrata in software, tehnologia de sortare a imaginii si tehnologia de recunoastere a fetei este utilizata pentru a incarca automat toate imaginile cu o anumita persoana in folderul respectiv pentru acces usor.

imprimanta canon PIXMA MG2420

imprimanta canon PIXMA MG2420

My Image Garden ofera, de asemenea, software-ul Full HD Movie Print4 ajuta utilizatorii sa imprime imagini clare ale unor cadre din clipuri video capturate de pe aparate compatibile HD Canon EOS, camere digitale PowerShot si camere video HD Vixia . In plus, Fun Filter Effects (efecte de filtrare distractive), cum ar fi Fish-Eye, Miniature si TOY Camera pot fi aplicate pentru a personaliza mai mult imaginile.

Design compact si rafinat pentru Noile Imprimante Multifunctionale Canon

Compact cu un design familial, rafinat, si finisaj mat atractiv, PIXMA MG3520 Wireless Photo Printer AIO este disponibil in trei culori, negru, rosu sau alb, in timp ce imprimanta PIXMA MG2420 AIO este disponibila doar in alb.

Noile imprimante Canon Pixma au fost lansate deocamdata doar in SUA. In curand le veti gasi si la magazinul online Cartridge Services Cluj.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.