Call of Duty, un Advanced Warfare cu Kevin Spacey la comanda!

call-of-duty-advanced-warfare-slogan-wallpaper

Activision a confirmat joi, că următoarea serie, „Advanced Warfare” a popularului joc Call of Duty va fi lansat pe 04 noiembrie, anul acesta, impreuna cu un invitat special.

Kevin Spacey in Call of Duty

Kevin Spacey in Call of Duty

Call of Duty atrage super-staruri!

Call of Duty: Advance Warfare duce jucătorii într-un viitor nu foarte indepartat, în care tehnologia avansată și tacticile sunt folosite pentru “o nouă eră de luptă”, si o armata condusa inteligent, de aceasta data, de catre actorul Kevin Spacey. Rolul va semana perfect cu cel al lui Frank Underwood din serialul „House of Cards”, dupa cum se vede in trailer-ul oficial (de mai jos), oferind un discurs despre democrație și putere, intersectat cu intense imagini ale noului joc instalat pe noua consola a Microsoft, Xbox One.

Această serie este asteptata sa se lanseze la chiar un an de la Call of Duty: Ghosts si se spera ca va fi primul titlu COD care va rula pe consolele next-gen ale Sony (PS4) și Microsoft (Xbox ONE), dupa ce Ghosts a reprezentat o dezvoltare majora in sistemul de joc multi-player, lansand totodata si o aplicatie pentru smartphone, pentru acces on-the-go.

Call of Duty App.

Call of Duty App.

2 thoughts on “Call of Duty, un Advanced Warfare cu Kevin Spacey la comanda!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.