BlackBerry Classic

Gama BlackBerry Bold a fost incredibil de populară în zilele sale de glorie, dar din momentul în care firma canadiană a trecut la touchscreen și BlackBerry 10, norocul său s-a diminuat într-o oarecare măsură. Acum, cu BlackBerry Classic, compania este în căutarea pierdutei glorii.
Lansat oficial astăzi, BlackBerry Classic are ca scop fățiș acapararea pieței oamenilor de afaceri, deși fanii avizi ai BB vor putea face rost de unul, dacă îți doresc acest lucru.

Caracteristica principală a BB Classic este întoarcerea la sensibilatea atingerii trackpadului și a bării de navigare a BlackBerry – o caracteristică văzută ultima oara pe Bold 9900 și Bold 9790.

Potrivit BlackBerry, trackpad-ul este caracteristica principală așteptată de utilizatori, dintre cele găsite pe telefon, de la trecerea la sistemul de operare BlackBerry 10, și cu ea utilizatorii vor primi înapoi și meniul și cheile pentru sunat și pentru închis.

BlackBerry Classic – Înapoi în viitor

Tastatura QWERTY excelentă a BlackBerry se va afla sub tastele de navigare, în timp ce deasupra se află un ecran de 3.5-inch, cu rezoliție 720 x 720 pixeli.
BlackBerry Classic, de asemenea, capsulează un procesor 1.5GHz dual-core, 2GB de RAM, 16GB de memorie interna, un slot microSD, o cameră de 8MP principală și una în față de 2MP. Telefonul se livreaza cu softul BlackBerry 10.31, în timp ce conectivitatea este acoperită de 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

BlackBerry Classic

BlackBerry Classic

Ca dispozitiv de afaceri, BlackBerry Classic este axat pe integrarea cu sistemul de management al BES 12 și cu securitate la nivel „Gold”, lucru ce va atrage companiile către un „Classic” cu un nivel de control fără precedent.
În SUA și Canada se pot deja pre-comanda telefoane BlackBerry Classic, începând de astăzi, on-line, la prețul de 449 dolari, și respectiv 499 dolari.
BlackBerry a confirmat că „Classic” va fi asemenea disponibil pentru pre-comanda și în Europa (Marea Britanie în primul rând pentru £349), prin rețelele EE și Vodafone, de asemenea, fiind așteptată distribuirea de pe la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.