Avantajele “Real SSD Hosting” – De ce sa folosesti Hostvision.ro?

SSD Hosting, abrevierea de la Solid State Drive Hosting, este o solutie de “web hosting” (gazduire de site-uri) unde se utilizeaza diskuri “solid state drive” (SSD) pentru a stocarea datelor. Intelegand vag conceptul, mulți clienți sunt confuzi despre avantajele și dezavantajele SSD in web hosting, intrebandu-se daca au intr-adevar nevoie de gazduire pentru site-uri, pe diskuri SSD. În acest articol, vom aduce in atenție avantajele și dezavantajele hostingului SSD, și vom explica de ce site-urile au nevoie de aceasta solutie. În plus, vom arata, de asemenea, cum cea mai bună opțiune de gazduire SSD este Hostvision.ro, care ajută clienții sa porneasca un web site rapid și sigur, la un preț accesibil.

ssdvpsbnr

SSD Servers Room

Avantajele SSD Hosting

SSD web hosting (gazduirea paginilor de internet pe diskuri Solid State Drive) este o metoda de stocare a datelor care utilizează memorii asambate in circuite integrate, pentru a stoca datele. Comparativ cu web hosting-ul traditional care foloseste hard disk-uri standard, SSD hosting-ul este de obicei mult mai rezistent la șocuri fizice, functioneaza fara zgomot, cu timp de acces mult mai mic și mai puțină latență. În continuare, vom introduce avantajele detaliate ale SSD hosting, și vom explica de ce prețul acestuia are cea mai mare valoare.

SSD Web Hosting – viteză de 3 ori mai mare

În mod tradițional , un web hosting utilizeaza HDD (hard disk drive), care are părți electromecanice în mișcare  pentru a stoca datele. Asta înseamnă că de fiecare dată când un vizitator accesează site-ul dvs. sau deschide o pagină, discul serverului are nevoie de timp să se rotească pentru a localiza informațiile și duce la o oarecare întârziere. Este posibil să nu puteți fi conștienți de întârziere pentru ca este nevoie de doar câteva milisecunde pentru a accesa datele, dar puteți să-l simțiți în mod clar atunci când are multitudine de activități de pe site-urile cu un număr mare de vizitatori.

Kingston SSD Unit

Kingston SSD Unit

Hosting-ul, echipat cu SSD-uri , are o imbunatatire semnificativa la viteza de accesare a web-site-urilor gazduite. Unitațile SSD sunt dispozitive de stocare flash, care nu au componente mecanice în mișcare, nu există deci nici o mișcare mecanică de fiecare dată cand datele trebuie să fie accesate în SSD hosting, ceea ce face ca SSD hosting-ul sa raspunda cu 300% mai repede decât web hosting-ul tradițional atunci când vine vorba de timpul de răspuns.

Fiabilitate și securitate crescută

Altă problemă ar fi ușurinta cu care poti să-ți pierzi datele site-ului dacă folosesti web hosting traditional, deoarece HDD-urile sunt foarte sensibile și orice lovitură ușoară poate provoca daune ireversibile datelor sau site-ului dumneavoastră.
Pe de altă parte, SSD-urile nu au părți mecanice și în mișcare și vin cu o uzură redusă pe termen lung. În plus, SSD-urile utilizează mai puțină energie, nu generează căldură, au durabilitate ridicată și nu au nevoie de defragmentare. Cu toate aceste caracteristici remarcabile, SSD hosting-ul are mai puține șanse de a deteriora unitățile și a pierde datele.

Stabilitate ridicată

Fată de cele de mai sus, in plus, SSD-urile nu au discuri rotative instabile, astfel încât în timpul criptării datelor și procesului de decriptare nu există sanse a se pierde date. In acest fel, se asigură că fiecare bucatică de informație pe site-ul dvs. este stocată în mod corespunzător pe unitatea SSD. Și site-ul dvs. va fi asigurat si on-line tot timpul.

news-ro-125-0

Hosting SSD in Romania la Hostvision Cluj

Dezavantajele SSD Hosting

Nici o solutie imbunatatita nu vine fara costuri. Vorba americanului: “no such thing as a free meal”. Dar pretul platit pentru SSD hosting se refera la calitatea traficului si siguranta datelor site-urilor gazduite, lucru care credem ca este nepretuit.

hvslide-ssd-hosting

Reduceri – Hostivion Cluj

Cea mai bună alegere in Hosting SSD – Hostvision.ro

După revizuirea a 100 de furnizori de gazduire web complet și în profunzime, constatăm că Hostvision.ro ofera cea mai buna solutie de gazduire SSD. Hostvision.ro (http://www.hostvision.ro) este un reputat furnizor de web hosting cu mai mult de 20 ani în industria IT. Acesta oferă 6 luni gratis pentru a permite clienților să cumpere un domeniu plus planul “Real SSD” hosting pentru 4.92 EUR/luna (aproximativ 25 de lei/luna) daca dați clic pe link-ul său exclusiv de promovare.