Asus ZenPad 8.0

Asus ZenPad 8.0

Dacă scanați piața online pentru o tabletă cu ecran mic, dar nu aveți cei 400 dolari pentru un Apple iPad mini, nu vă faceți griji, pentru că la jumătate de preț, puteți obține acum un Asus ZenPad 8.0. Prima dată prezentat la Computex 2015, Asus ZenPad 8.0 tocmai a fost pus la vânzare pe Best Buy (piața americană) pentru 199 dolari.

Asus ZenPad 8.0

Asus ZenPad 8.0

Asus ZenPad 8.0 este descris ca o tabletă premium, sportivă, metalică și cu margini cu un finisaj de diamant tăiat. Aceasta oferă un ecran de 8 inci cu aceeași rezoluție ca și iPad mini 3 la rezoluție de 2048 x 1.536 pixeli. Tableta are doar 6,86 mm grosime și cântărește doar 295 de grame, ceea ce o face ușor de manipulat în orice condiții.

Caracteristici hardware Asus ZenPad 8.0

La interior, Asus ZenPad 8.0 vine cu memorie de 2GB RAM și 32GB de stocare – capacitate dublă față de iPad mini 3 – plus un slot microSD pentru a extinde spațiul de stocare până la 128GB. Este alimentată cu un procesor Intel Atom Z3530 și rulează sistemul Android 5.1 Lollipop. La fel ca și noul iPad mini, Asus ZenPad 8.0 are o cameră foto principală de 5 megapixeli și un shooter frontal de 2 megapixeli pentru video chat-uri, mai bună decât cea de 1,2 megapixeli propusă de Apple.
În afară de prețul accesibil, Best Buy oferă Asus ZenPad 8.0 cu livrare gratuită atunci când se comandă online.
Până când tableta va fi disponibilă și pe piața europeană vă propunem clasica tabletă Apple iPad la prețuri economice pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.