Asus Zen all-in-one PC

Asus vine din nou cu o noutate la gama sa acum extinsă de produse marca Zen, cu un nou Asus Zen all-in-one PC.
Asus are o lungă istorie de fabricare a produselor „all-in-one” – PC-uri încorporate în monitoare – dar acest computer este primul care poartă marca premium „Zen”, a gigantului tehnologic din Taiwan.

Asus Zen AiO

Asus Zen AiO PC

Seria Asus Zen AiO va avea inițial două modele, „top-of-the-line” de 23,8 inci, Asus Zen AiO Z240IC și cel de 21.5 inci, Asus Zen AiO Z220IC. Ambele au o carcasă subțire „unibody” realizată dintr-un singur bloc de aluminiu anodizat și un capac de sticlă „edge-to-edge” pe ecran.

Specificațiile vor diferi de la model la model, dar la cele două specificații de mai sus, veți găsi un procesor Intel quad-core i7 cu memorie de 32GB de RAM, spațiu de stocare de 512GB PCIe Gen 3 x4 SSD și o placă grafică Nvidia GeForce GTX 960M.

Asus Zen AIO va încorpora, de asemenea cele mai recente porturi USB 3.1 de a doua generație – ce rulează de două ori mai repede decât USB 3.0, în conformitate cu Asus, deși nu cu noul conector reversibil de tip C (găsit pe noile MacBook Air 2015). Pentru facilitarea divertismentului la domiciliu, Asus Zen AIO are șase difuzoare, câte trei pe fiecare parte a unității, într-un canal combinat stereo de 8 wați.

Asus Zen AIO la 23,8 inci va avea, de asemenea, o cameră foto Intel RealSense 3D „built-in”. Camera RealSense poate fi folosită pentru a adăuga capacitățile „motion-sensing”, precum și funcșiunile de scanare 3D. In plus, Asus a adăugat unele îmbunătățiri microfonului menite să îndepărteze zgomotul ambiental și pentru a optimiza recunoașterea vorbirii, toate pentru a îmbunătăți experiența de lucru cu noul asistent digital activat de voce, Cortana, al Microsoft.
Despre prețuri sau disponibilitate încă nu a fost anunțat nimic până în prezent.

Asus ProArt PA329Q

Asus ProArt PA329Q

Asus a dezvăluit, de asemenea, monitorul Asus ProArt PA329Q, cu ecran Ultra HD de 32 inci (și rezoluție de 3,840×2,160 pixeli) special pentru piața profesioniștilor. Monitorul dispune de un ecran IPS cu raport de aspect 16: 9, cu un unghi larg de vizualizare de 178 de grade pentru a elimina variațiile de culoare. Din nou, încă nu avem detalii despre prețuri și disponibilitate la acest moment.

1 thought on “Asus Zen all-in-one PC

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.