Apple propune un MacBook Air mai rapid si mai ieftin

MacBook Air

Apple notebook mai ieftin si mai bun

Cum era de așteptat, Apple a lansat astăzi un upgrade pentru gama MacBook Air. Nu multe upgrade-uri aduc cu ele un pret mai mic, dar Apple a reusit si acest lucru.

MacBook Air

MacBook

Noile notebook-uri sunt in vânzare acum. Cumpărătorii pot aștepta ca notebook-urile să le fie livrate în termen cateva zile; dacă sunteți grăbiti, verificați magazinul local pentru disponibilitatea la vanzare.
“Mac-urile nu au fost niciodată mai populare, și azi am amplificat performanța reducând si prețul pentru MacBook Air astfel încât, mai multi clienti pot experimenta notebook-ul perfect in viata de zi cu zi, a declarat Phil Schiller, senior vice-presedinte de marketing la nivel mondial.
Apple a dat gamei MacBook Air un „impuls Haswell” la Conferinta Worldwide Developers de anul trecut, dar intreaga gama nu văzuse o revizuire majoră de mai mulți ani.

Specificatii pentru noul MacBook Air

Gama de notebook-uri subțiri Apple începe acum de la 899 dolari pentru un 11-inci si 128GB stocare SSD, o reducere semnificativă de 100 dolari, iar 13-inch începe acum de la 999 dolari, tot cu o scădere de la 1.099 dolari.

apple macbook

Apple MacBook

Dispozitivele arată la fel la exterior, dar Apple a dat un imbold de performanță cu un procesor Intel Core i5 dual-core la 1.4GHz și „turbo boost” până la 2,7 GHz. Pentru incă 150 dolari, aveți posibilitatea să selectați un Intel Core i7 de 1.7GHz cu „turbo boost” până la 3.3 GHz.
Modelul de bază are 4GB de memorie și 128GB de stocare flash. Modelele cu stocare de 256GB încep de la 1199 dolari; puteti face upgrade la 512GB pentru incă 300 dolari. Upgrade-ul la 8GB de memorie pe toate aparatele ar costa incă 100 dolari. Întreaga gamă are, de asemenea, procesor video Intel HD Graphics 5000 și execută cea mai recentă versiune de OS X, Mavericks.

6 thoughts on “Apple propune un MacBook Air mai rapid si mai ieftin

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.