Apple iPad Air 2

apple.ipadair2

Apple a actualizat ieri seară iPad Air cu ceea ce este cunoscut sub numele de iPad Air 2. Noul model păstrează aceeași formă în esență – aceeași înălțime și lățime, dimensiunea ecranului și rezoluția – dar include unele modificări care îl așează peste originalul iPad Air, care a fost lansat în luna octombrie a anului trecut.
Și are unele diferențe destul de notabile. Cum ar fi grosimea, la doar 6,1 mm. Noul iPad a redus 1,4mm față de produsul anulului trecut.

Despre noile specificații ale iPad Air 2

Deasemenea, se înlocuiește procesorul Apple A7 cu noul cip din acest an, Apple A8, găsit și în iPhone 6. Numai că în acest procesor este un sufix, X, și care debutează cu această tabletă.Cu ce diferă procesorul A8X față de standardul A8, de la cele mai recente iPhone? Asta rămâne de aflat. Dar Apple susține că acest procesor este cu 40 la sută mai rapid, în timp ce pentru grafică este de 2,5 ori mai bun decât cele disponibile în primul iPad Air.

Apple_iPad_Air

Apple iPad Air 2 – Grosimea

De asemenea, pentru a rămâne la actualizări, noua tabletă Apple include un senzor de amprentă digitală ID Touch, prima dată introdus la iPhone 5s, anul trecut. Butonul Touch ID este exact ca pe cele mai recente iPhone. Apeși un pic senzorul, iar iPad-ul se trezește la viață.
Prima impresie în folosirea iPad Air 2 a fost muțumitoare – un utilizator obișnuit al iPad Air ar putea simți imediat că această nouă tableta este mai ușoară. Nu cu prea mult – vorbim despre o reducere de aproximativ 33 g – și totuși acest lucru face ca iPad să fie chiar mai „aerisită” decât cea veche.
Potrivit specificațiilor Apple, greutatea standard a iPad Air 2 este de 437g în timp ce adăugând modemul 3G / 4G rezultă un total de 444g.

Apple_iPad_Air_2

Apple iPad Air 2 – Touch Id

Unele modificări de greutăți și măsuri pot fi văzute ca fiind mai utile pentru scopuri de marketing, dacă vorbim de telefoane. Cui îi pasă dacă un telefon este de 6, 7 sau 8 mm grosime? Dar reducerea greutății unei tablete pe care o vei ține în mână pentru perioade lungi de timp (pentru a citi o carte, de exemplu), este o afacere clară.

Pe lângă eliminarea a aproape 30 de grame față de vechiul iPad, Apple a scăpat, de asemenea, și de butonul de blocare a ecranului. Acesta era un buton situat chiar deasupra tastelor de volum din colțul din dreapta sus, un buton care exista acolo încă din 2010 de la originalul iPad Mk 1. Dacă doriți să vă asigurați că unghiul de vedere nu se balansează cu 90 de grade atunci când sunteți culcat pentru a citi, va trebui sa folositi butonul soft găsit în centrul de control.

Apple_iPad_Air_22

iPad Air 2

Performanța wireless ar trebui să fie mult îmbunătățită, datorită trecerii la Wi-Fi 802.11ac, cu o implementare decentă, care folosește două antene interne pentru a oferi o configurație 2×2 MIMO. Asta ar trebui să îmbunătățească rata de lângă transfer.
Camerele foto din față și spate au fost îmbunătățite și ele, iar camera principală iSight din spate realizează fotografii panoramice de până la 43 megapixeli în dimensiune. Puteți, de asemenea folosi efecte „slow-motion” și metoda fotografică „time-lapse”. În partea din față camera „FaceTime” beneficiaza de un nou senzor, pentru a oferi rezultate mai luminoase în lumină scăzută.
Culorile noii tablete sunt alb, negru, opțiunea „Space Grey” și cea argintie, precum și auriu, la fel ca noul iPhone 6.
În celelalte privințe, iPad Air 2 pare să funcționeze ca și vechiul iPad Air. Apple iPad Air 2 este programat pentru a fi precomandat de azi, 17 octombrie, deși în prezent disponibilitatea reală este mai puțin sigură.

3 thoughts on “Apple iPad Air 2

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.