Alienware Area 51

Alienware nu este străin de modele de design care sunt “altfel”, dar acesta este, probabil, și unic și cel mai funcțional, deocamdată.
Anunțat în 29 august, în timpul PAX Prime 2014 (conferință IT în Seattle), Alienware Area 51 este un model reimaginat al anterioarelor PC-uri Alienware și va fi „flagship-ul” companiei de tehnica pentru jocuri.

Alienware Area 51

Alienware Area 51 – Exterior

Șasiul triunghiular „Triad” este conceput pentru a oferi un control al ieșiror termice ideale pentru momentul când sistemul este plasat direct lângă un perete. Panourile sunt de asemenea construite pentru a fi cât mai ușor posibil de a schimba sau adăuga piese în interior.

Alienware Area-51 – un PC curajos …

Veți avea posibilitatea de a personaliza Area 51, ​​deși acesta va fi livrat cu cele mai recente procesoare Intel Haswell E Core i7 cu 6 și 8 nuclee cu până la 16 zone de procesare și suport pentru până la 32 GB de memorie DDR4 la 2133Mhz. Fiecare sistem, de asemenea, va proveni din fabrică cu „overclock” și cu răcire lichidă.
Cele mai recente pc-uri Area 51 vor avea, de asemenea, un nou update la „Alienware Command Center” cu introducerea versiunii 4.0.

Alienware Area 51

Alienware Area 51 – Interior

Cu 4.0 veți putea personaliza nouă zone de iluminat de pe șasiu, în 20 de culori, care pot genera pana la 512 bilioane combinații de iluminare, folosind AlienFX. Centrul de comandă va permite, de asemenea, să monitoriza performanța hardware și configurarea profilului pentru jocurile individuale și alte aplicații.
Vor fi, de asemenea, mai multe opțiuni atunci când va veni vorba de „upgraderea” sistemului, cu posibilitate de a regla ceasul CPU-ului, tensiunile, timpii de memorie cu și mai multă precizie decât cu software-ul anterior.
Pretul nu a fost anunțat încă, dar distribuția noilor Alienware Area 51 este așteptată să înceapă în luna octombrie a acestui an în Statele Unite și în decembrie, la nivel mondial.

2 thoughts on “Alienware Area 51

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.